Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Co jest mym największym skarbem? Pomogę, trochę często patrzy, gdy zasypiam. ;)

Ciemność dąży do Światła, Ślepota do śmierci

Napisano

Nie wróżę ale tak mi wpadl telewizor na myśl.w sensie że niektórzy zasypiają-nie zdążą wyłączyć :)

Napisano

10 Kier, Dama Pik

Może nie chodzi o rzecz, a o osobę? i tutaj napisałabym, że ten skarb to Twoja partnerka?

Osoba, która jest dla Ciebie bardzo ważna, z którą spędzasz dużo czasu i masz jakieś konkretne plany na przyszłość.

Napisano

Pierwsze co mi przyszło na myśl to albo kobieta, partnerka,albo może masz zwierzatko któremu pozwalasz spać razem to może być kotek albo mały piesek ;)

Napisano

Anika jest najbliżej. Proste skojarzenia, jednak nie są odpowiednim wyjściem. Chociaż odpowiedzi nadal nie ma. A Ja nie kwalifikuje ludzi,moja dziewczyna nie jest przedmiotem i nie mieszkam z nią.

• 2 weeks later...
Napisano
Co jest mym największym skarbem? Pomogę, trochę często patrzy, gdy zasypiam. ;)

Dodasz weryfikację?

Napisano

Najbliżej była Tefigi, Chodziło mi o Figurkę Baphometha. Która była poprostu tak ustawiona, że jak zasypiałem to patrzył na mnie. Ciekawy Fakt, że Baphometh jest częstym widokiem na karcie Diabeł. ;p Czyli następne pytanie wymyśla Tefigi?

Napisano
Najbliżej była Tefigi, Chodziło mi o Figurkę Baphometha. Która była poprostu tak ustawiona, że jak zasypiałem to patrzył na mnie. Ciekawy Fakt, że Baphometh jest częstym widokiem na karcie Diabeł. ;p Czyli następne pytanie wymyśla Tefigi?

Cieszę się że trafiłam, jednak ostatnio to ja zadawałam pytanie, więc tym razem poproszę aby pytanie zadała Anika

2 Buław skojarzyło mi się z oknem, księżycem, kotem, ołtarzem :)
Napisano

Cieszę się że trafiłam, jednak ostatnio to ja zadawałam pytanie, więc tym razem poproszę aby pytanie zadała Anika

2 Buław skojarzyło mi się z oknem, księżycem, kotem, ołtarzem :)

Dziękuje Tefigi a może ktoś inny jest chętny do zadania nowego ćwiczenia, ponieważ nie mam pomysłu <myśli>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...