Skocz do zawartości

Wisielec, Cesarzowa i Koło Fortuny

Polecane posty

Napisano

W Mojej interpretacji to wygląda mi na udane przejście inicjacji, zrozumienie i spokój, a czeka mnie dzięki temu dobra passa znaczna poprawa materialna.

Ciemność dąży do Światła, Ślepota do śmierci

Napisano

Kiedyś może tak. Trochę jednak jeszcze pokręcisz się w kółko, zanim zrozumiesz na czym polega materia. Wisielec (XII) wskazuje na to samo co Kapłanka (II) w Twoim poprzednim pytaniu o sprawy finansowe - najpierw wiedza i nauka, poświęcenie czasu i cierpliwość, a dopiero potem zrozumienie, świadome działanie i materialne efekty (Cesarzowa + Koło Fortuny). Zanim Odyn zdobył wiedzę długo wisiał na Yggdrasilu ;)

Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi

Napisano

Przez (Wisielec) cierpliwość w niewygodnej sytuacji ( bo przecież wolimy dostać/mieć/wiedzieć coś już teraz, szybko niż mozolnie do tego dochodzić), zastój w działaniu, kiedy nie można czegoś przeskoczyć i trzeba dochodzić do tego małymi kroczkami (jak wychowujemy dziecko, ono najpierw pełza, później chodzi, a Cesarzowa jako ta, która mówi o rodzinie, wychowaniu dzieci). twoja sytuacja ma szansę diametralnie się zmienić (obrócić się jak Koło Fortuny na dobre lub złe, w zależności od Twoich działań).

Tak to widzę.

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...