Skocz do zawartości

Czy do siebie wrocimy

Polecane posty

Napisano

Witam.

Zanim zadalam pytanie na forum o moja przyszlosc zwiazku kolezanka uzyla rozkladu czy do siebie wrocimy i chcialabym uslyszec wasze opinie. Przedstawiam rozkład i moja inrepretacje:

1. Obecna sytuacja miedzy ludźmi -9 mieczy.

Wiadomo ze oznacza to smutek depresje i lzy. Co sie zgadza.

2. Moja postawa - cesarzowa.

Probuje wyniesc sie duma i trzymac własnych zasad. Chce byc silna i wyniosla korzystac z madrosci swoich doswiadczen.

3. Cp powinnam zrobic by miec szanse sie pojednac - 6mieczy.

Ja uwazam ze odciac sie. Oddać kontrole nad tym co sie dzieje i plynac z prądem. Odciac sie i nabrac dystansu.

4. Co on mysli - 2 bulaw

Mysli duzo i bije sie z myslami ale nie robi nic.

5. Co on zamierza - księżyc

Tu mam lekki problem. Manipulacja? Proba wplyniecia na moje uczucia ?

6. Zrodlo problemu - 2 kielichow.

Tu rowniez mam problem. Mysle ze moze byc emocjonalnie zaangazowany w cos innego lub waha sie czy nie byc z kims innym.

7. Czy ppwrpt do siebie ma sens? - paz mieczy

Tak ale czeka nas duzo dyskusji i nawet kłótni zeby to naprawic.

8. Czy ostatecznie wroca do siebie - cesarz

Zawsze odpowiada na tak. Ale byłoby to na jego zasadach i wg jego regul.

Co o tym myślicie??

Napisano

Rozkład mówi o tym, o czym pisałyśmy w Twoim wątku tutaj: viewtopic.php?f=332&t=3994

Póki mężczyzna nie poukłada się ze swoimi wewnętrznymi emocjami i dylematami (2 buławy, Księżyc) nie będzie możliwości stworzenia stabilnego związku. Ta stabilizacja powinna wyjść od niego (Cesarz). Warto, abyś się zdystansowała (6 mieczy) i nie ponaglała go, nie naciskała, ponieważ wyjdą z tego dodatkowe konflikty między Wami (Paź mieczy).

Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi

Napisano

Hmm bardzo interesujace. Ja niestety wciaz jestem laikiem i nie umiem czytac calej historii kart ale rozbieram je na czynniki pierwsze i robie kazda karte po kolei. Czy pomoglabys mi sie odnieść do karty dwoch pucharów i jakos to wszystko podsumować? Czy patrząc na ten rozklad uwazasz ze szansa jest? Poki co wzięłam sobie rade dystansu do serca bo na sile nic sie nie zdziala.

Napisano

2 kielichy odnoszą się do uczuciowej relacji między Wami. W tym jest problem, o to pytasz. W schemacie rozkładu ta dwójka leży w jednym rzędzie z Paziem i Cesarzem. Widać więc, że pan Cesarz ma jakieś problemy w tworzeniu stabilnych związków, tworzą się w nim konflikty na tym tle.

Szansa jest zawsze. Tylko nie Ty masz tu moc decyzyjną. Chciałabyś, stąd Cesarzowa opisująca Ciebie, ale niestety... W tym momencie piłka jest po jego stronie, to on ma moc decyzyjną, dlatego wyszedł w Cesarzu.

Napisano

Tak w puchary to przeważnie karta mowiaca p bardzo dobrej plynnej relacji i połączeniu dusz. Tylko jak ja rozumiec jako problem? Czy problem polega na tym ze mamy dobra relacje? Czy chodzi o inna osobę?

Napisano

Napisałam wyżej.

Napisano

A przepraszam akurat odpowiadalam na poprzedni wątek i nie zauważyłam.

Napisano

Hmm to by sie bardzo zgadzalo bo sam mi to powiedzial. Przynajmniej nie chodzi o kogos z zewnątrz bo to byl moj glowny domysl w tej sytuacji.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...