Kikacc Napisano Październik 18, 2017 Napisano Październik 18, 2017 A związek i rozwód dwóch 33 jek? Co oznacza? Proszę o podpowiedź. Bo bardzo mi ciężko po rozwodzie. Dziekuje Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 5, 2018 Napisano Styczeń 5, 2018 A związek i rozwód dwóch 33 jek? Co oznacza? Proszę o podpowiedź. Bo bardzo mi ciężko po rozwodzie. Dziekuje Witam serdecznie Podałaś że rozpadł się zwiazek dwóch 33 Przykro mi....... Jednak zapewne chodziło Ci o pomoc tylko w temacie...... Czy najlepiej kogoś.... Nie wiem czy dobrze zrozumiałam intencje Do każdego pytania muszą być podane liczby np Data urodzenia Liczba z którą wchodziła z pytaniem to liczba 30/3 wyłączyłem ja z daty i godziny kiedy pisałaś post. To kreatywna liczbach aha uzyskać np pomysł na...... Ale jak Ci można pomóc jak nie ma liczb. Ponieważ trochę upłynęło czasu to mam nadzieję że...... Jest wszystko ok...... Idź więc do przodu, znajdz pasję, może jakaś chwilę wygospodarujesz na robieniemilych dla siebie rzeczy. Nie cofam się, Wiem że nie takiej odpowiedzi oczekiwalas rodzina. Glowa do góry dzielna kobieto widzisz tys pisz a ktoś daleko wysyła pozytywne emocje na dobry dzień. Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.