traszka Napisano Listopad 22, 2017 Napisano Listopad 22, 2017 Zadałam trzy pytania dytyczące poznania przyszłego partnera, losowałam tylko z AW i oto jak wyszło: W jaki sposób mogę sprawić żebyśmy się poznali z moim przyszłym partnerem życiowym? - Cesarzowa Jaki mam wpływ na to żebyśmy się poznali? - Wisielec Kiedy się poznamy jeśli to w ogóle nastąpi? - Mag Przede wszystkim chyba nie mam wpływu na przyciągnięcie go. Mogę tylko być bardziej kobieca na codzień no i jeżeli to nie jest iluzja to może go spotkam bardzo szybko? Ktoś jeszcze pomoże w interpretacji? Cytuj
Intiana Napisano Listopad 22, 2017 Napisano Listopad 22, 2017 Karty mówią, żeby odpuścić poszukiwania, zabieganie o partnera, bo wtedy tak naprawdę skupiasz się na braku, nie na przyciąganiu. Informują też, żeby po kobiecemu czekać, a mężczyznom pozwolić działać, nie przeć w kierunku potrzeby posiadania partnera już, tu i teraz. Zjawi się w odpowiednim czasie Pielęgnuj kobiecość Cytuj Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.