Ismena Napisano Listopad 22, 2017 Napisano Listopad 22, 2017 Od dzisiaj zaczynam wyciąganie dla siebie karty dnia. Postaram się być systematyczna Jeżeli macie jakieś uwagi, spostrzeżenia odnośnie wyciągniętej przeze mnie karty - bardzo proszę o wpisywanie, choćby jednego słowa Poza tym zachęcam użytkowników którzy mają karty - do założenia własnego tematu w tym dziale Jeżeli ktoś nie ma kart, a chciałby otrzymywać karty dnia - proszę założyć temat i wtedy karty dnia będą dla Was losowane, przeze mnie lub przez innych użytkowników Karta dla mnie na 23.11.2017 STATEK Zapowiada się jakaś dalsza podróż albo ktoś na co dzień mieszkający daleko postanowi mnie odwiedzić lub nawiązać ze mną kontakt. Może zainteresuje się czymś nowym? Cytuj
Ismena Napisano Listopad 26, 2017 Autor Napisano Listopad 26, 2017 Wybrałam się do miasta oddalonego od mojego od około 60km. jak się okazało, nic nie załatwiłam. To by było na tyle jeżeli chodzi o tę kartę. Karta dla mnie na 27.11.2017 LILIE Cytuj
Ismena Napisano Listopad 27, 2017 Autor Napisano Listopad 27, 2017 Dzień upłynął spokojnie, jestem zadowolona, że pomimo braku czasu udało mi się zakończyć pewną sprawę i nadrobić zaległości Ogólnie nie wydarzyło się nic specjalnego. Cytuj
Ismena Napisano Listopad 27, 2017 Autor Napisano Listopad 27, 2017 Karta dla mnie na 28.11.2017 GWIAZDY Znaczenie: szczęście, sukces, realizacja planów, ezoteryka, sny, marzenia, noc, nowy pomysł, działanie, obfitość. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.