Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Od dzisiaj zaczynam wyciąganie dla siebie karty dnia. Postaram się być systematyczna <ok>

Jeżeli macie jakieś uwagi, spostrzeżenia odnośnie wyciągniętej przeze mnie karty - bardzo proszę o wpisywanie, choćby jednego słowa :)

Poza tym zachęcam użytkowników którzy mają karty - do założenia własnego tematu w tym dziale :)

Jeżeli ktoś nie ma kart, a chciałby otrzymywać karty dnia - proszę założyć temat i wtedy karty dnia będą dla Was losowane, przeze mnie lub przez innych użytkowników <ok>

Karta dla mnie na 23.11.2017

STATEK

03.png

Zapowiada się jakaś dalsza podróż albo ktoś na co dzień mieszkający daleko postanowi mnie odwiedzić lub nawiązać ze mną kontakt. Może zainteresuje się czymś nowym?

Napisano

Wybrałam się do miasta oddalonego od mojego od około 60km. jak się okazało, nic nie załatwiłam. To by było na tyle jeżeli chodzi o tę kartę.

Karta dla mnie na 27.11.2017

LILIE

31094_300.jpg

Napisano

Dzień upłynął spokojnie, jestem zadowolona, że pomimo braku czasu udało mi się zakończyć pewną sprawę i nadrobić zaległości :) Ogólnie nie wydarzyło się nic specjalnego.

Napisano

Karta dla mnie na 28.11.2017

GWIAZDY

Baralho-Cigano-Carta-16-A-Estrela.jpg

Znaczenie: szczęście, sukces, realizacja planów, ezoteryka, sny, marzenia, noc, nowy pomysł, działanie, obfitość.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...