Tonia Napisano Listopad 28, 2017 Napisano Listopad 28, 2017 Witam , jak w temacie,pytanie brzmi " jak K powinna zachowywać sie wobec Pana A by chciał do niej wrócić ? ........................................ głupiec ...................... arcykapłanka................. król buła ............................. 2kielichy .............. pustelnik ......................... królowa mieczy ........... 8 buław bardzo proszę o pomoc w interpretacji - chciała bym porównać z tym jak ja to czuje i widzę z góry slicznie dziekuje Cytuj
Intiana Napisano Listopad 29, 2017 Napisano Listopad 29, 2017 Toniu, przeczytaj regulamin. Cytuj Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi
Tonia Napisano Listopad 29, 2017 Autor Napisano Listopad 29, 2017 Kurcze , na prawde sie krepuje bo dopiero zaczynam i nie chce sie zbłaznic , aet nie wiem jak dokladnie sie to robi to jeden z pierwszych moich rozkładów głupiec ( ta karta oznacza o co chodzi w pytaniu) i tu juz mam problem bo oznacza on lekkomyslnosc dziecinnosc jak by moje pytanie było jakas brednią nie istotnym probleem? karta 2,3,4 jak robiłas dotychczas 56,7 jak postepowac w przyszłosci arcykapłanka -karta ochronna nieswiadome siły intiucja ---------------------------król buław-siła woli ugruntowanie wiary ,wyraz siły 2kielichy-serdeczne spotkanie , zakochanie flirt-------------------------------------------pustelnik , samotnosc ,lek przed nią,(wiec jakby przeciwienstwo karty naprzeciw królowa mieczy ,kobiec madrosc czujnosc umiejetnosci rozwiazywania prolemów--------8buław, to karta czasu , daje znac ze cos nadejdzie szybciej niz myslimy tak to wyglada , ale zeby poskładac to w całosc? własnie mam problem dla tego zwracam sie do Was powiedziała bym ze K robiła i działała intuicyjnie jak jej serce kazało , liczac ze bedzie dobrze a powinna raczej pobyc w samotnosci pomyslec zaczekac a efekt jakiego pragnie bedzie szybciej nic mysli prosze o pomoc i nie sugerowanie sie moimi wypocinami Cytuj
Tonia Napisano Grudzień 2, 2017 Autor Napisano Grudzień 2, 2017 ehh a jednak i tak nic? moze jednak ktos sie pokusi ? i pratuje? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.