Skocz do zawartości

Dwa pytania

Polecane posty

Napisano

Witam,

zadałam kartom dwa pytania. Pierwsze to jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe na najbliższych kilka miesięcy?

6 kielichów - VII Rydwan - Paź kielichów

Tutaj powiedziałabym, że może pojawić się jakiś adorator, ktoś z przeszłości?

Ewentualnie to moje odejście od przeszłości i pójście naprzód (Rydwan), może również pojawić się ktoś nowy. Paź kielichów tutaj powiedziałabym, że to będzie młody mężczyzna, czarujący. Będą miłe spotkania i poznawanie siebie.

Drugie pytanie dotyczyło mojego wyjazdu, mianowicie czy uda mi się przezwyciężyć problemy i wyjadę?

7 kielichów - IV Cesarz- 10 buław

W pierwszym momencie jak zobaczyłam to 10 buław to pomyślałam nie...ale z drugiej strony to 10 buław może pokazywać mój ogromny wysiłek ( a wiem, że tak musiałoby być aby wyjazd doszedł do skutku). Na razie to ja sobie o tym marzę, ale nic nie robię w tym kierunku (7 kielichów). Sytuacja będzie tutaj zależeć od jakiegoś mężczyzny? Sama nie wiem. Ciężko interpretować dla siebie :)

Czy ktoś ma jakieś pomysły?

Napisano

Życie uczuciowe - miłe i sympatyczne przelotne znajomości. Nic trwałego.

Żeby doszło do wyjazdu trzeba przestać bujać w obłokach, huśtać się emocjonalnie w tym temacie, zejść na ziemię i wziąć się za to, czego realnie potrzeba, by wyjechać. Wtedy okaże się, że w osiągnięcie tego celu trzeba włożyć bardzo dużo wysiłku i realnych działań. Coś może ruszyć na wiosnę przyszłego roku. Jeśli oczywiście podejmiesz się starań. I tak, jak napisałaś, możliwe, że jakiś mężczyzna spełni tu kluczową rolę.

Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi

Napisano

Dziękuję za pomoc :)

Przyszło mi jeszcze do głowy, że jakby doszło do wyjazdu to tam mogłabym kogoś poznać (Rydwan+paź kielichów).

:)

Napisano

Wydaje mi się raczej, że ten Paź określa Ciebie i pokazane są tu Twoje dążenia do kontaktów z ludźmi i do materializowania, spełniania swoich emocjonalnych potrzeb dzięki tym kontaktom.

Napisano

Jeszcze coś dodam...

Jeśli "wzdychasz" do jakiegoś mężczyzny, który jest daleko od Ciebie to na marzeniach może się skończyć, jeśli nie przekujesz tego w działanie w jego kierunku. Najpierw jednak przekonaj się, że jest tego wart, bo paź kielichów ma to do siebie, że lubi opierać swoje uczuciowe wybory na marzeniach, a nie faktach. To samo mówi 7 kielichów. :)

Napisano

Intiano jakbyś zgadła :)

Owszem wzdycham do mężczyzny, który mieszka w innym kraju...I ten wyjazd jest z nim poniekąd związany. Owszem ja mam tam rodzinę i chciałabym ją odwiedzić, ale nie ukrywam, że i jego chciałabym bliżej poznać bo wiem, że jest interesującym, poukładanym człowiekiem :)

Napisano

Mam tylko nadzieję, że Cesarz przy 10 buław nie symbolizuje ciężkiego charakteru tego mężczyzny. Trzymam kciuki <ok>

Napisano

Intiano w tym drugim zadałam kartom pytanie czy uda mi się wyjechać?

Między nami jest bariera językowa - ja uczę się języka, ale obecnie nie jestem na takim zadowalającym poziomie. Może 10 buław oznacza, że będę musiała solidnie wziąć się do nauki.

A pytanie co do uczuć było ogólne, w chwili zadawania go, owego Pana w moich myślach nie było :)

Napisano

Karty są wielopoziomowe. Oprócz odpowiedzi na zadane pytanie często pokazują coś jeszcze. Tu pokazały mężczyznę w Cesarzu określonego dodatkowo kartą 10 buław. Tą trudnością może być bariera językowa, dość pokaźne przeszkody w dotarciu do tego mężczyzny, a może też jego charakter.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...