Ivien Napisano Grudzień 29, 2017 Napisano Grudzień 29, 2017 Część, chciałabym zasięgnąć waszej rady. Jakiś czas temu zrobiłam dwa rozkłady na dwóch facetów. Zaskakujące że w obydwóch na punkcie : 2. Jak go uwieść? Wyszło 8 pucharów. I jak to rozumieć, czy tak żeby dać sobie spokój z nimi, odejść i zakończyć to? Czy jakoś inaczej? Macie jakieś propozycje? Cytuj
Intiana Napisano Grudzień 29, 2017 Napisano Grudzień 29, 2017 Poprzez stopniowanie napięcia emocjonalnego - raz silniejszy bodziec, raz słabszy. 8 kielichów nie znosi nudy uczuciowej i braku bodźców. Taka osoba lubi zdobywać i szukać nowych podniet. W jednym miejscu i przy powtarzalności czynników i sytuacji - nudzi się i dusi. Cytuj Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi
Ivien Napisano Grudzień 30, 2017 Autor Napisano Grudzień 30, 2017 Dziękuję dla mnie to zaskoczenie, że jak i jeden tak i drugi ma ta sama kartę. Więc podeszłam do tego w taki sposób jak opisałam. Karty w pozostałych punktach się różnią, zresztą chwila czasu upłynęła pomiędzy jednym a drugim rozkładem. Może na obydwóch działa to samo to zodiakalne ryby Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.