wkropce Napisano Styczeń 12, 2018 Napisano Styczeń 12, 2018 Witajcie Dlaczego opis mojego ( i nie tylko) znaku zodiaku nie pokrywa się z moją osobowością? Czy ktoś może nakreślić czemu znajduje siebie raczej w innych opisach niż moim ? Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 13, 2018 Napisano Styczeń 13, 2018 Witajcie Dlaczego opis mojego ( i nie tylko) znaku zodiaku nie pokrywa się z moją osobowością? Czy ktoś może nakreślić czemu znajduje siebie raczej w innych opisach niż moim ? Zapraszam do działu numerologia W nim jest dział portrety i interpretacje. Nie jest to nic nadzwyczajnego z tym że znak zodiaku który daje nam ogólna charakterystykę nie w pełni pokrywa się z naszym charakterem. Oprócz znaku zodiaku jest ascendent. Ja jestem ryba cechy charakteru mam wagi. Nie trzymaj się kurczowo opisem astrologicznym. Człowiek rodzi się w dacie i ta data jest początkiem..... A jak ja każdy wykorzysta..... Oby jak najlepiej. Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj
Ercil Napisano Styczeń 25, 2018 Napisano Styczeń 25, 2018 WitajcieDlaczego opis mojego ( i nie tylko) znaku zodiaku nie pokrywa się z moją osobowością? Czy ktoś może nakreślić czemu znajduje siebie raczej w innych opisach niż moim ? Dlatego, że znak Słońca jest informacją ogólną o cechach i związanych z nimi predyspozycjach, więc gdyby wziąć pod uwagę tylko Słońce, to na świecie byłoby jedynie 12 typów ludzkich i wszyscy jednakowi A cechy każdego człowieka określa horoskop, składający się z mieszanki wpływów planet w znakach, żywiołów i jakości. Najważniejsze cechy określa Słońce, Księżyc i ascendent oraz planety wyraźnie zaznaczone i mocno aspektowane w danym horoskopie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.