Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Może spróbujecie odgadnąć czym się zajmuję zawodowo? To będzie bardzo ciekawe, co Wam wyjdzie :)

Jakie stanowisko obejmuje i jakie zadania wykonuję :)

Napisano

Może pracujesz w służbie zdrowia? (8 Trefl)

Wydaje mi się, że ustalasz coś, albo zarządzasz innymi ludźmi. Jesteś odpowiedzialna za to jak przebiega ich praca. (Król Karo)

Napisano

Iw poczekaj jeszcze, może ktoś weźmie udział :)

Ja niedługo również wyjmę karty i odpowiem <ok>

Napisano

Tak się zastanawiam, postawiłabym na zawód związany np. z wpłacaniem/wypłacaniem pieniędzy lub ogólnie doradztwem finansowym. Może ogólnie praca w banku? Albo jeszcze przyszedł mi na myśl zawód komornika ;) Król Pik, 9 Karo

Napisano

Może jesteś przedstawicielem handlowym,jeździsz samochodem? jeszcze mam skojarzenia ze sklepem jubilerskim ;)

Napisano

A napiszcie jakie Wam karty wychodzą :) bo ciekawa jestem :) I czekamy jeszcze ?

Napisano

Ja korzystałam z klasycznych :) Chyba już Iw możesz zweryfikować i przejdziemy do kolejnego ćwiczenia <ok>

Napisano

Przyszedł czas na weryfikację :)

Każdy miał trochę racji :) Jestem kierownikiem punktów lombardowych :)

Pracuję z ludźmi, zarządzam nimi - Marika

" postawiłabym na zawód związany np. z wpłacaniem/wypłacaniem pieniędzy lub ogólnie doradztwem finansowym. " - Ismena

" jeszcze mam skojarzenia ze sklepem jubilerskim" - Anika - bardzo dużo pracuję z biżuterią :)

i nie wiem kogo wybrać :) wszystkie miałyście trochę racji :) ja najchętniej wszystkie 3 Pani obdarowałabym zwycięstwem :)<brawo><ok><papa>

Napisano

Iw77 bardzo dziękuję za możliwość ćwiczenia :) Gratuluję Anice i Marice <brawo>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...