Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witajcie spodobał się rozkład krzyża celtyckiego, która wcześniej robił Vivre, postanowiłam i ja sobie zrobić, może pomożecie w interpretacji, sobie to zawsze jakoś tak ciężej interpretować ;)

1 Moje życie uczuciowe obecnie: 3 Mieczy- tutaj smutek, żal, przygnębienie, że człowiek tam sam, a jeszcze jak patrzysz na koleżanki, które znalazły mężczyzn, to tak smutno się robi

2 Co wpływa na moją obecną sytuację- 7 monet i tutaj myślę, że nie ma innej opcji muszę czekać i być cierpliwa, a ja bym chciała tak już i teraz ;)

3 Co jest problemem? As buław może brak jakiś nowych okazji, brak aktywności

4 Przeszłość i wpływy :7 mieczy no tutaj może, kłamstwa zranienia, wykorzystywanie

5 Świadome dążenie i cel: As monet myślę, że tutaj świadome dążenie do trwałego, bezpiecznego o stałych fundamentach związku

6 Wydarzenia w najbliższym czasie: 8 mieczy chyba sama będę stwarzała sobie problemy, będę się ograniczać, może będę przez to unikać kontaktów z ludźmi

7 Karta rada Król Mieczy myślę, że może starać się brać wszystko analizować na chłodno rozumem, być bardziej zdecydowanym w życiu

8 Wpływy z zewnątrz mające wpływ na wynik: Królowa Mieczy: i znowu te miecze, może tu chodzi o kobietę rozsądną, opanowaną, która nie daje po sobie poznać emocji

9 Co powinnam wiedzieć Rycerz Buław o jakimś mężczyźnie? może przystojny ;)

10 Wynik Paź Kielichów i tu się zastanawiam czy chodzi tutaj o jakieś zauroczenie platoniczne, czy może jakaś okazja się nowa trafi, ale patrząc na te wszystkie karty to teraz nikogo chyba nie poznam.

Może coś, ktoś pomoże? :)

Napisano

Dziwne masz karty, bo z jednej strony dużo negatywnych, ale rozkład kończy się pozytywnie.

Możliwe, że gdzieś tam wokół Ciebie pojawi się albo jest Rycerz buław, w którym możesz się zauroczyć, ale on może być zajęty przez Królową mieczy, więc nic z tym nie zrobisz - 8 mieczy. I ten Paź kielichów to takie platoniczne wzdychanie.

Oby za jakiś czas szczęście zaczęło bardziej dopisywać.

Napisano

Widzisz Vivre jakby mi wyszedł jakiś "księciunio" to bym się zdziwiła ;) a tak jakiś zajęty normalka jak zawsze :D

Dzięki za twoją odpowiedź ;*

Jeżeli ktoś jeszcze ma ochotę przyłączyć się do interpretacji to zapraszam :)

• 5 weeks later...
Napisano
Dziwne masz karty, bo z jednej strony dużo negatywnych, ale rozkład kończy się pozytywnie.

Możliwe, że gdzieś tam wokół Ciebie pojawi się albo jest Rycerz buław, w którym możesz się zauroczyć, ale on może być zajęty przez Królową mieczy, więc nic z tym nie zrobisz - 8 mieczy. I ten Paź kielichów to takie platoniczne wzdychanie.

Oby za jakiś czas szczęście zaczęło bardziej dopisywać.

Jak rozkładałam ten rozkład miesiąc temu to myślałam o pewnym mężczyźnie, ale podjęłam kroki żeby o nim zapomnieć i ruszyć dalej. Bo nic z tej znajomości nie będzie. Nie ma co się łudzić. Podjęłam kroki, zarejestrowałam się na pewnym portalu, żeby poznać nowych ludzi to jeszcze wszystko świeże więc nie znalazłam nikogo z kim chciałabym się umówić.

Jeszcze raz dziękuje za pomoc <kwiatek>

• 1 month later...
Napisano

1 Moje życie uczuciowe obecnie: 3 Mieczy- Oj trochę poturbowana jesteś w tych uczuciowych sprawach.

2 Co wpływa na moją obecną sytuację- 7 monet chyba doświadczenia jakich doznałaś w przeszłości oddalily Cię od wiary w uczucia i zrozumialas ze nic na sile.. trzeba czekac

3 Co jest problemem? As buław Twój zapal..  lub zapal panów. pojawia się tak szybko jak i szybko znika

4 Przeszłość i wpływy :7 mieczy  Zawiodłaś się nie tylko na facetach, ale i także na sobie

5 Świadome dążenie i cel: As monet tu sie potwierdzaja karty wyzej.. doswiadczenia z przeszlosci uswiadomily ci czego tak na serio oczekujesz 

6 Wydarzenia w najbliższym czasie: 8 mieczy jestes poblokowana, ciężko Ci teraz zaufac otworzyc sie sie bedzie na nowa relacje ale w tej 8 mysle takze ze sama troche sobie dokladasz czarnowidztwa ;)

7 Karta rada Król Mieczy odstaw emocje i dzialaj rozumem

8 Wpływy z zewnątrz mające wpływ na wynik: Królowa Mieczy: moze jakas kobieta wdowa rozwódka bedzie cie prowadzila np w doradzaniu 

9 Co powinnam wiedzieć Rycerz Buław ze rycek na bialym koniu szybko sie zjawia i szybko znika to nie kandydat dla Ciebie takich wek.

10 Wynik Paź Kielichów taka trochę niedojrzala karta hmm ewentualnie poznasz duzo młodszego od siebie faceta

• Lubię! 1
Napisano

Dziękuje Szyszka :) wszystko się zgadza, tak jak napisałaś, może jak będę miała czas to zrobi nowy rozkład i zobaczę co mi teraz karty pokażą, dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam :) 

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 21.04.2018 o 18:39, Anika napisał:

Dziękuje Szyszka :) wszystko się zgadza, tak jak napisałaś, może jak będę miała czas to zrobi nowy rozkład i zobaczę co mi teraz karty pokażą, dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam :) 

Nie ma sprawy, wstawiaj nowy rozklad ;) A ja będę wdzięczna, jeśli mogłabyś zerknąć na mój rozkład który wstawiłam > na sprawę w sądzie? :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...