Lucky20 Napisano Styczeń 28, 2018 Napisano Styczeń 28, 2018 Witam Postawiłam karty mojej koleżance i wstawiam tu za jej zgodą, ponieważ nie jestem pewna interpretacji. Pytanie dotyczyło jej związku a dokładnie czy jej partner mógłby być kiedyś jej mężem? Dodam, że na razie nie mają tego w planach. Wyszło: Świat XXI, 3 monet , 7 monet Ja uważam, że tak i mówi o tym pierwsza karta - Świat. Ale będą musieli jeszcze popracować nad tym związek i będzie musiała sporo poczekać. Co do czasu nie jestem pewna, ok. 3 lat. Może ktoś dorzuci swoje 3 grosze? Cytuj
Phoenix Napisano Marzec 6, 2018 Napisano Marzec 6, 2018 Świat zawsze pokazuje mi rozstanie A dalsze karty koleżeńskie są. 7 monet długo trzeba będzie czekać . Cytuj
Lucky20 Napisano Maj 2, 2018 Autor Napisano Maj 2, 2018 Hrj dopiero teraz zauwazylam Twoja odpowiedz. Ale musze przyznac ze ich zwiazek faktycznie obecnie zmierza ku rozpadowi... Dziekuje za pomoc w interpretacji 😊 Cytuj
szyszka Napisano Maj 4, 2018 Napisano Maj 4, 2018 Mężem może być obcokrajowiec ale to w dalszej przyszłości Cytuj
Lucy.liu Napisano Maj 5, 2018 Napisano Maj 5, 2018 Myślę że perspektywy są, ale nie nastąpi to szybko Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.