Ania515515 Napisano Luty 3, 2018 Napisano Luty 3, 2018 Karty RW z przełozenia; 4 mieczy, 10 mieczy, 5 denarów, Jak będzie wygladala moja relacja z jakubem w 2018roku? - Cesarz Jakie ma wobec mnie zamiary? -Wieża Co powinnam wiedzieć o nim -giermek buław Co o mnie myśli -6 mieczy Co do mnie czuje -4 mieczy Dodam tylko, że Pan jest po dosc gwałtownym rozstaniu, w trakcie rozwodu. I nie wiem czy te karty tez mogą mieć na to wpływ Z góry dziękuję i pozdrawiam :-) Cytuj
Alicja Napisano Luty 3, 2018 Napisano Luty 3, 2018 Aniu, a co Ty sądzisz o tym rozkładzie i kartach, które wyszły? Na pewno masz jakieś skojarzenia, spostrzeżenia Cytuj
Ania515515 Napisano Luty 3, 2018 Autor Napisano Luty 3, 2018 Mnie sie wydaje, ze moze miec na nie wplyw wlasnie ta sytuacja z rostaniem dosyc nagłym, ale nie wiem czy są tu jakies szanse na związek, ale cesarz to chyba dobra karta. I nie wiem czy wlasnie dobrze mysle... Dlatego proszę o pomoc :-) Cytuj
Ania515515 Napisano Luty 3, 2018 Autor Napisano Luty 3, 2018 Wydaje mi się również, że on jeszcze nie jest gotowy na nową relacje, że potrzebuje jeszcze czasu, i musi sie pogodzic z tym co sie stało (dosyc burzliwe rozstanie) ale tak jak pisalam wcześniej nie jestem pewna ze o to chodzi :-) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.