PL30 Napisano Luty 21, 2018 Napisano Luty 21, 2018 Moją przygodę z kartami dopiero zaczynam. Pytanie brzmi: czy spotkam się z moim przyjacielem do 3 miesięcy? Karty: gwiazda, park, kobieta. Wg mnie odpowiedź jest na tak, do 3 miesięcy spotkam się z nim, wg mnie to będzie maj , nastąpi ożywienie znajomości?? wchodzi w grę również jakaś impreza, jakieś wyjście na koncert? A jaka jest Wasza interpretacja? Cytuj
Ercil Napisano Luty 22, 2018 Napisano Luty 22, 2018 Moim zdaniem w założonym czasie spotkasz się z przyjacielem, nie ma tu żadnej negatywnej karty, a karta centralna (tzn. tak jak ja czytam) - Ogród - wskazuje na miejsce, w którym gromadzą się ludzie. Trudno powiedzieć jakiego rodzaju to miejsce, ale w połączeniu z Gwiazdami może to być miejsce imprezowe, bo obie karty wskazują na "dużo ludzi" a Gwiazdy łączą się ze sztuką. Pani na końcu... może przyjaciel ma dziewczynę, którą Ci przedstawi? może być też tak, że Ty dzięki temu spotkaniu zawiesisz oko na jakiejś pani / panu (nie znam twej płci) albo będzie to jakiś występ artystyczny, w którym leadvocalem będzie kobieta? Cytuj
Ercil Napisano Luty 22, 2018 Napisano Luty 22, 2018 A czy ta pani to nie jestem ja? Możesz być Ty. Ja wyszłam z założenia, że najpierw odpowiadam na zadane pytanie a potem sprawdzam okoliczności (na tyle na ile umiem to zrobić). A nie znając Twojej płci nie wiem, czy Pani pojawiła się jako Twój sygnifikator, czy wskazuje na inna osobę, która może być związana z przyjacielem lub z miejscem, w którym się spotkacie / gdzie pójdziecie. Skoro jesteś kobietą to możesz być Ty i jednocześnie jest to następny wskaźnik, że spotkanie powinno dojść do skutku. Z kolei jeśli nie jest to jedynie Twój przyjaciel a np. coś was kiedyś intymnego łączyło, to można to odczytać jako Twoje pragnienie spotkania się w celu odnowienia tego rodzaju relacji. Ale to już plan dalszy, ja staram się odpowiadać na zadane pytanie, tu jest to proste, gdyż ono jest typu "tak - nie" i na tym już można poprzestać. Cytuj
PL30 Napisano Luty 23, 2018 Autor Napisano Luty 23, 2018 Wcześniej nas nic nie łączyło, jesteśmy po prostu parą przyjaciół, nie wykluczam jednak czegoś więcej w przyszłości. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.