PL30 Napisano Marzec 4, 2018 Napisano Marzec 4, 2018 Czy dostanę pracę dodatkową? Wg mnie tak, karty pokazują nową umowę, poprawę sytuacji finansowej. W podsumie bocian, znowu na tak? Wskazuje na pracę, gdzie potrzebna jest kreatywność a ja o taką pracę się właśnie staram A Wy co na to? Jeśli odpowiedź jest na tak to czy da się odczytać czas kiedy tę pracę miałabym otrzymać? Nie chodzi mi o pracę na stałe, bo taką mam, staram się o pracę, którą będę wykonywać przez Internet, kilka godzin dziennie. Niestety, nie potrafię wkleić zdjęcia więc wpisuję jakie karty wyłożyłam. 25 pierścionek, 15 niedżwiedź, 34 ryby w podsumie 17 bocian Cytuj
Marika Napisano Marzec 4, 2018 Napisano Marzec 4, 2018 Moim zdaniem masz szansę na tę pracę i to całkiem korzystna, nie tylko pod względem finansowym oferta. Bocian w podsumie może ogólnie wskazywać na zmiany i nowe obowiązki, nowości, które pojawią się w Twoim życiu. Pytanie było, czy dostaniesz pracę i karty tego dotyczą, a nie kiedy miałabyś tę pracę otrzymać Na to pytanie należałoby rozłożyć karty ponownie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.