Ismena Napisano Lipiec 1, 2014 Napisano Lipiec 1, 2014 6 Buław Oznacza możliwość osiągnięcia dobrych rezultatów w działaniu. Warunkiem jest wykazanie inicjatywy i konsekwencji w realizacji zamiarów, nawet jeśli otoczenie ma wątpliwość, co do słuszności naszych innowacyjnych pomysłów. Szóstka Buław to zapowiedź dobrych wiadomości i szansa na sukces. Jako ognista szóstka wiąże się z ogniskiem domowym, ufnością wobec najbliższych. Jednocześnie jako dwudziesta ósma kartą talii, jest numerologiczną jedynką, co dodatkowo potęguje możliwość osiągnięcia dobrych rezultatów w działaniu. Warunkiem jest wykazanie inicjatywy i konsekwencji w realizacji zamiarów, nawet jeśli otoczenie ma wątpliwość, co do słuszności naszych innowacyjnych pomysłów. Twórcze działania będą skutkowały osiągnięciem sukcesu, a przynajmniej dużym zadowoleniem. Odbierzemy go jako zwycięstwo nad sobą i przeciwnościami. Być może jest to długo oczekiwany sukces, a zatem wygrana bardziej cieszy niż rzeczywisty jej rezultat. Szóstka Buław W towarzystwie kart pomyślnych zapowiada pełny triumf naszej inwencji. Jest to tym cenniejsze, że początkowa nieufność została rozwiana i znaleźliśmy uznanie w oczach otoczenia. Bardzo możliwe, że przypomnieliśmy o sobie komuś dawno znanemu, ale już nieco zapomnianemu albo lekceważonemu. Naprawmy to. Tym sposobem zyskamy wsparcie w realizacji dalszych planów. Można ponieść też umiarkowane ryzyko w grach liczbowych, które powinno przynieść wygraną, ale nie powinno wpłynąć na utratę rozsądku. To jest potrzebne również w przypadku wygranej w grach losowych albo zakładach, zwłaszcza że karta wskazuje na sprzyjający nam czas do takich przedsięwzięć. Lepiej jednak zaplanować jakieś działanie, gdzie nasze zdolności i wiedza będą miały większy wpływ niż ślepy los. Po pierwsze da nam to większą satysfakcję, po drugie jest oczywiście pewniejsze. W otoczeniu kart mniej przychylnych przestrzega przed pochopnymi decyzjami i wpadniemy w szpony hazardu. To bardzo silne uzależnienie, w dodatku przez nie cierpi cała rodzina, nie tylko psychicznie, ale i finansowo. Szukając za wszelką cenę rozwiązania problemu, stajemy się łatwym łupem dla oszustów. Mając tę kartę w rozkładzie naprawdę warto przemyśleć naszą sytuację i wnikliwie analizować jej sąsiedztwo. Karta wskazuje też, że istnieje niebezpieczeństwo fiaska nowych pomysłów i bolesne otrzeźwienie z nieuzasadnionego optymizmu. Być może przyczyną naszych kłopotów okaże się osoba nielojalna. Przybliżoną jej charakterystykę mogą wskazywać sąsiednie karty, na przykład inicjały obliczone według przynależności numerologicznej karty albo liczb wskazujących określone litery alfabetu. źródło: magia.onet.pl Cytuj
Anika Napisano Październik 20, 2015 Napisano Październik 20, 2015 Generalnie uważa się ją za kartę zwycięstwa, czasami po długim oczekiwaniu. Oznacza pomyślne zakończenie jakiegoś długofalowego przedsięwzięcia, dobre wiadomości, które czasem przychodzą z opóźnieniem. Pomyślna dla grających w gry losowe, dla bywalców kasyn, ogólnie dla hazardzistów. Jeżeli chcemy coś rozpocząć, to zapewnia nam powodzenie, dzięki cierpliwości i staraniom. Wskazuje na naszych domowników i ich problemy, mówi o upiększaniu otoczenia, w którym żyjemy. 0 lojalności Iub o jej braku ze strony naszych bliskich. W negacji Wskazuje na snobizm i zapatrzenie w stan materialny, symbolizuje zdradę, strach przed jutrem, opóźnienia, kłopoty rodzinne, brak poparcia ze strony rodziny, chaos informacyjny, Ostrzega przed współpracą kimś z rodziny. Źródło:Źródło: Joanna Stawińska Twój magiczny niezbędnik Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 12, 2016 Napisano Styczeń 12, 2016 Pokazuje mi walkę, z sobą, światem, innymi ludźmi. Jest w niej dużo siły, często agresji, dużo negatywnej energii. Wyskakuje na kłótnie z moją mamą i raczej pokazuje mi rozdźwięk negatywny, żadnych dobrych wiadomości, tylko kolejne problemy, z którymi muszę się zmierzyć. Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 18, 2016 Napisano Styczeń 18, 2016 Jako rada na uczucia... będzie lepiej ? Cytuj
Grzejnik Napisano Sierpień 5, 2023 Napisano Sierpień 5, 2023 Też chcę wiedzieć, jak interpretować 6 Buław w pytaniu, co czeka mnie w uczuciach w następnym roku? Jestem samotna. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.