Skocz do zawartości

2 opcje.. prośba o pomoc w interpretacji

Polecane posty

Napisano

Pomógłby mi ktoś, czy prawidłowo to interpretuję, bo z racji osobistego zaangażowania mogę być nieobiektywna.. Dwóch różnych panów, obie znajomości rokujące ;) pan nr jeden i pytanie jak potoczy się znajomość? As buław + 5 buław + król buław. Będzie namiętnie ale to raczej taki romans przelotny, ukierunkowany na sex. Gwałtowna i namiętna przygoda miłosna, tak to widzę <haha2>

Pan nr 2 - jak potoczy się relacja w najbliższym miesiącu (król kielichów, cesarzowa, kapłanka) raczej będzie mnie dalej obserwował i wahał się w ocenie mojej osoby, bał otworzyć, dużo niepewności, niejasności, zwlekania, zastanawiania się. Coś w tej sprawie nie jest jeszcze wyjaśnione do końca. Może wypłynie temat innej kobiety? Co myślicie?

• 2 weeks later...
Napisano

Jak potoczy się znajomość? As buław + 5 buław + król buław myślę, że tutaj fajna szansa, widać ogień, przyciąganie do siebie, ale myślę  że tu trzeba  byłoby o coś zawalczyć, może jakaś konkurencja? albo zwyczajnie o tą znajomość? namiętność jak najbardziej ;) 

Pan nr 2  (król kielichów, cesarzowa, kapłanka) z królem kielichów to nie jest aż takie proste, bo on to się boi okazać uczucia na początku, jeżeli jest stanu wolnego to po jakimś czasie okaże, otworzy się na relację, ale myślę po tym rozkładzie, że jednak ta znajomość się zakończy, albo będzie uczucia dalej skrywał w sobie. 

Napisano

Pan nr 1 się tylko dobrze zapowiadał, byłam go pod uwagę jedynie pod kątem romansu, ale tak się do tego zabierał, że dla mnie jest już tylko wspomnieniem ;):D

Pan nr 2 sprawa jest bardziej skomplikowana biorąc pod uwagę moje zaangażowanie emocjonalne i to ze mam przeczucie ze wrócił do swojej byłej partnerki z którą ma dziecko.. ale to tylko moje podejrzenia ;)

Napisano

Na Pana nr 2 postawiłam miłosna wyrocznię dziś..

1. O to obecnie chodzi - sąd

2. Co mnie wewnętrznie porusza - gwiazda

3. Jego nastawienie do mnie - MOC

4. Co mi radzi wyrocznia - słońce

Myślę że moje podejrzenia się potwierdzają. Sąd to taka karta rodziny, albo skupił się na odbudowaniu rodziny albo ma nierozwiązane przeszkody formalne w tej relacji by nasza znajomość ruszyła dalej. Ja pragnę w życiu miłości spelnionej prawdziwej, domu, małżeństwa i rodziny. Nie robię sobie większych nadziei związanych z tym panem, jeżeli jest rzeczywiście ponownie w związku z ex. Jego nastawienie do mnie hmm moc sprawia mi pewne trudności w interpretacji. Lubię bardzo tą kartę, sama często w mocy wychodzę, ale jako atrakcyjna kobieta z inicjatywą. Tu myślę że może chodzić o blokady w stosunku do mnie albo chęć romansu albo pan czuje ze dominuje, kiwnie palcem i ja jestem.. Rada - cieszyć się życiem, żyć tu i teraz. Dobrze to widzę? ;)

Napisano

Słońce - widzisz dobrze, a resztę odpuść, po co Tobie tyle wątpliwości :) Jak jest nastawiony do ciebie - Moc - może i by chciał, ale się boi, bo może dostanie po łbie <sarkazm>

Napisano
13 godzin temu, SowAna napisał:

Słońce - widzisz dobrze, a resztę odpuść, po co Tobie tyle wątpliwości :) Jak jest nastawiony do ciebie - Moc - może i by chciał, ale się boi, bo może dostanie po łbie <sarkazm>

Hahaha aż taka cholera ze mnie nie jest 😂:D no właśnie, za dużo wątpliwości póki co, po co mi to jak jest słoneczko i życie jest piękne xD

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...