zieba_123 Napisano Kwiecień 4, 2018 Napisano Kwiecień 4, 2018 Witam miałem dzisiaj dziwny sen. Zazwyczaj nie pamiętam swoich snów a dzisiaj przebudziłem się w nocy i bardzo dobrze wszystko pamiętam co mi się śniło. Sen zaczął się w mieszkaniu gdzie nigdy nie mieszkałem byłem pijany i źle się czułem więc postanowiłem się przejść. Podczas spaceru zacząłem wymiotować ale szkłem drobnymi kawałkami szkła. Była to noc więc postanowiłem usiąść na przystanku i zwymiotować się do końca, ale po chwili jechał autobus i uciekłem z przystanku żeby nikt nie widział co mi jest. Wracając do domu poczułem jakieś powietrze na ręce odwróciłem i zobaczyłem wielkiego naprawdę wielkiego czarnego psa coś jak cerber tyle że miał jedną głowę a przed nim skakał mały biały pudelek tak jakby chciał go odgonić ode mnie. Po tym się przebudziłem a najdziwniejsze w tym wszystkim jest to że w tym samym momencie przebudziła się moja narzeczona cała przestraszona.. Może czytając to nie wydaje wam się nic dziwnego i sen jak sen ale ja cały dzisiejszy poranek czułem się bardzo dziwnie.. Proszę o interpretacje i z góry dziękuję Cytuj
zieba_123 Napisano Kwiecień 4, 2018 Autor Napisano Kwiecień 4, 2018 Bardzo zależy mi na interpretacji tego snu i proszę was o pomoc gdyż czuję że była w tym śnie bardzo ważna informacja dla mnie albo odnośnie mojej dziewczyny albo mnie samego.. Proszę was o pomoc Cytuj
Intiana Napisano Kwiecień 5, 2018 Napisano Kwiecień 5, 2018 Wypierasz z siebie cechy, które reprezentuje wielki czarny pies, utożsamiasz się z małym, białym pudelkiem. Boisz się własnej agresji, potrzeby dominacji, w dodatku wypierasz potrzeby seksualne. Chcesz być małym, białym pudelkiem - dobrym, łagodnym, ale osiągasz to poprzez wypieranie typowo męskich cech (i w ogóle wszystkiego co nie pasuje do wizerunku tego dobrego i łagodnego), co daje narastanie cienia i owładnięcie nim. Podałam Ci linka do bloga, gdzie wszystko masz opisane. Czytaj, edukuj się. Autorka prowadzi też grupę na Facebooku, możesz tam zajrzeć i uzyskać dodatkowe informacje jak np. pracować ze snami. Podam Ci jeszcze jeden link do artykułu: https://ciemnanoc.pl/2016/10/14/bestia-w-tobie/ 1 Cytuj Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi
Luna Napisano Kwiecień 6, 2018 Napisano Kwiecień 6, 2018 Interesujący artykuł Intiana - w udany sposób łączący psychologię i intuicję. Jak widzę zajawki z Junga i Freuda to bardzo chętnie sięgam do materiałów. Moją uwagę przykuł też ten o Lilith - zarówno w kwestii obcowania z innymi kulturami i pozycją kobiet jak i wątku o mężczyznach, którzy przygniatają silne kobiety. Cytuj
Intiana Napisano Kwiecień 7, 2018 Napisano Kwiecień 7, 2018 Śledzę stronę Faridy od początku jej powstania, bo idę podobną ścieżką rozwoju. Jung, archetypy, symbole, praca ze snami, podświadomością, mistyka to coś, co mi towarzyszy już od dwóch dekad. Do strony było kiedyś podpięte forum, ale już go nie ma... Wielka szkoda, bo było tam mnóstwo wartościowej treści z praktyki ludzi, którzy pracowali nad sobą metodą Faridy. Cytuj Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi
Luna Napisano Kwiecień 7, 2018 Napisano Kwiecień 7, 2018 Ciekawe przeplatanie wątków z zakresu kulturoznawstwa i psychologi, pare artykułów przyswajalnych również dla laików i osób z bardziej racjonalnym nastawieniem. Forum nie ma ale pozostały komentarze pod artykułami. Jakie tam bogactwo opinii fiu fiu Podobała mi się wymiana zdan miedzy jednym mizoginem a "partnerem nowoczesnym". Zgadzam się z jednym z wypowiadających, że przeglądamy sie w swoim partnerze a jeśli jest silny to taką energię także nam daje. Nie podążę tą sciezką chociaz jestem pełna uznania dla wiedzy i nowatorstwa. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.