Kasiuleczka160 Napisano Kwiecień 5, 2018 Napisano Kwiecień 5, 2018 Witam, Witam, jestem początkująca i dopiero uczę się odczytu kart dlatego będę bardzo wdzięczna za podpowiedź w sprawie rozkładów:1) król buław, gwiazda, głupiec, cesarz - W pytaniu: Czy on o mnie myśli?Z tego co wiem gwiazda mówi o myślach, marzeniach,nadziejach.. z kolei cesarz raczej kojarzy mi się z kimś zimnym,racjonalnym, zamkniętym w sobie,kalkulującym.. Czyżby na myśleniu miało się skończyć? 2) królowa buław, cesarzowa, paź kielichów,księżyc - w pytaniu Co on o mnie myśli? Wydaje mi się, że na pewno mu się podobam jednak to chyba nie miłość. Pożąda mnie to na pewno. 3) 8 kielichów, słońce, 5 monet - w pytaniu o przyszłość relacji Zakończenie?Nowy początek? Strata? Czyli w ogólnym rozrachunku nic z tego? Dodam, że na chwilę obecną relacja jest jakby "zawieszona" nie mamy kontaktu. Będę wdzięczna za pomoc! Cytuj
Anika Napisano Kwiecień 5, 2018 Napisano Kwiecień 5, 2018 Pierwsza myśl, jak przeczytałam ten rozkład to pomyślałam czy ten pan jest w ogóle stanu wolnego? Myślę,że poradziłaś sobie dobrze z tym rozkładem, jako przyszłość to ta relacja się zakończy. Cytuj
Kasiuleczka160 Napisano Kwiecień 6, 2018 Autor Napisano Kwiecień 6, 2018 Hmm czy jest wolny na chwilę obecną nie mam pojęcia. Nie jest z nikim zaręczony, żonaty ani nie ma dzieci to wiem na pewno Acz kobiet generalnie zawsze kręci się koło niego sporo więc może z kimś się spotyka A który element rozkładu mógłby to sugerować? Cytuj
Lucy.liu Napisano Kwiecień 6, 2018 Napisano Kwiecień 6, 2018 Tez myślę że pan jest zajęty (cesarz i cesarzowa). Podobnie księżyc robi zamęt, to jest jednak karta złudzeń i iluzji.. Myślę że łudzisz się ze on o tobie myśli poważniej. Na pewno jesteś dla niego atrakcyjną kobietą, ale to chyba tyle. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.