LatająceMasło Napisano Kwiecień 10, 2018 Napisano Kwiecień 10, 2018 Witam, Zastanawia mnie ten układ planetarny (księżyc w ścisłej koniunkcji z saturnem w strzelcu) bo ma go zarówno mój partner, jak i moje dziecko i koleżanka, w tym samym stopniu. Macie jakieś doświadczenia z tym aspektem? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 Saturn jest planeta powściągliwości, a Księżyc to nieokiełznane uczucia. "Rozważna i Romantyczna" przeszłość ma nad Tobą wielką władzę. Zdarza ci się wątpić w siebie, ponieważ w dzieciństwie łączyły cię chłodne stosunki z matką. Na szczęście pewnie dzierżysz w dłoni broń opanowania. Zdrowy rozsądek pomaga ci skupić się na pozytywnych aspektach uczuć. ("Horoskop dla bystrzaków" Rae Orion). Ten aspekt umiejscowiony w Strzelcu osobiście odczytałabym tak: szukasz przygody, podróży i poszerzenia horyzontów, potrzebujesz do tego dość uporządkowanego planu i opanowanych emocji. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.