Skocz do zawartości

Sąd + kochankowie

Polecane posty

Napisano

Jak widzicie te karty na pytanie czy to koniec "bliskiej znajomości" damsko męskiej? Sam sąd bym odczytywała jako tak coś się wyjaśniło, skończyło, ale w połączeniu z kochankami juz takiej pewności nie mam.. tylko te dwie karty zostały wylosowane na to pytanie dodam :)

Napisano

Może chodzi o to że znajomość skończyła się przez kogoś trzeciego.

Napisano
51 minut temu, lirith napisał:

Może chodzi o to że znajomość skończyła się przez kogoś trzeciego.

No właśnie sama nie wiem.. na mojej karcie jest obejmująca się para, nie ma osób trzecich..

Napisano

Kochankowie to też wybór, to trochę wygląda tak, że wybrał swoją drogę  i faktycznie znajomość się skończyła.

• Lubię! 1
Napisano

I żeby nie dublować wątków - sąd pojawił się na pytanie jak w/w pan postrzega panią której pytanie dotyczyło. Wyszło mi sąd + koło fortuny + świat. Tzn czuje się z nią rozliczony, poukładał sobie wszystko i rusza 'w świat'? :)

• 1 month later...
Napisano

I żeby nie dublować wątków - sąd pojawił się na pytanie jak w/w pan postrzega panią której pytanie dotyczyło. Wyszło mi sąd + koło fortuny + świat. Tzn czuje się z nią rozliczony, poukładał sobie wszystko i rusza 'w świat'? :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...