Lucy.liu Napisano Kwiecień 14, 2018 Napisano Kwiecień 14, 2018 Jak widzicie te karty na pytanie czy to koniec "bliskiej znajomości" damsko męskiej? Sam sąd bym odczytywała jako tak coś się wyjaśniło, skończyło, ale w połączeniu z kochankami juz takiej pewności nie mam.. tylko te dwie karty zostały wylosowane na to pytanie dodam Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 14, 2018 Napisano Kwiecień 14, 2018 Może chodzi o to że znajomość skończyła się przez kogoś trzeciego. Cytuj
Lucy.liu Napisano Kwiecień 14, 2018 Autor Napisano Kwiecień 14, 2018 51 minut temu, lirith napisał: Może chodzi o to że znajomość skończyła się przez kogoś trzeciego. No właśnie sama nie wiem.. na mojej karcie jest obejmująca się para, nie ma osób trzecich.. Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 14, 2018 Napisano Kwiecień 14, 2018 Kochankowie to też wybór, to trochę wygląda tak, że wybrał swoją drogę i faktycznie znajomość się skończyła. 1 Cytuj
Lucy.liu Napisano Kwiecień 15, 2018 Autor Napisano Kwiecień 15, 2018 I żeby nie dublować wątków - sąd pojawił się na pytanie jak w/w pan postrzega panią której pytanie dotyczyło. Wyszło mi sąd + koło fortuny + świat. Tzn czuje się z nią rozliczony, poukładał sobie wszystko i rusza 'w świat'? Cytuj
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Napisano Kwiecień 15, 2018 Tak to wygląda i pasuje do wcześniejszej interpretacji Cytuj
Lucy.liu Napisano Czerwiec 14, 2018 Autor Napisano Czerwiec 14, 2018 I żeby nie dublować wątków - sąd pojawił się na pytanie jak w/w pan postrzega panią której pytanie dotyczyło. Wyszło mi sąd + koło fortuny + świat. Tzn czuje się z nią rozliczony, poukładał sobie wszystko i rusza 'w świat'? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.