Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Rozklad dla koleżanki, za jej zgoda oczywiście, jak pan X ją postrzega - giermek kielichów, król buław, koło fortuny. Wg mojej interpretacji jeśli chodzi o tego giermka to albo uważa że jest trochę oderwana od rzeczywistości, nie z tego świata trochę albo sam jedynie dyskretnie się jej przygląda i nie ma odwagi na nic więcej. Myślę że uważa ją za osobę dynamiczną i raczej dominującą (król) i tu kolejny haczyk z kółkiem - zmienną czy przeznaczoną <lol> z podsumy wychodzi cesarzowa więc wygląda na to ze uważa ja za bardzo atrakcyjną kobietę, tylko właśnie na moje oko jest za bardzo nieśmiały by jawnie jej to okazać (to Już moja i koleżanki obserwacja pozakartowa <tak>  ) co sądzicie?

Napisano

Nie może Pani rozgryźć, jej zachowanie jest zmienne o czym może sugerować koło.. Ogólnie nieco roztrzepana, "niedojrzała" i ma wiele cech męskich, co może nieco Pana zniechęcać. 

Reasumując, Pan uważa iż Pani potrzebuje równowagi bo póki co sam za nią nie jest w stanie nadążyć :D

• Dziękuję! 1
Napisano

Cześć,

pytanie jest "jak on ją spostrzega?" jako osobę młoda duchem, sadzi, że może mieć partnera, właściwie nie do końca ma zdanie na jej temat

Napisano
26 minut temu, SowAna napisał:

Cześć,

pytanie jest "jak on ją spostrzega?" jako osobę młoda duchem, sadzi, że może mieć partnera, właściwie nie do końca ma zdanie na jej temat

Odpada z tym partnerem, znamy się wszyscy od lat 😉

Napisano

no widzisz, tak to jest interpretować czyjś rozkład, nie znając do końca powodów i przyczyny pytania, to zmieniam partnera na mocny i stanowczy charakter :)

15 minut temu, Lucy.liu napisał:

Odpada z tym partnerem, znamy się wszyscy od lat 😉

• Dziękuję! 1
Napisano
25 minut temu, SowAna napisał:

no widzisz, tak to jest interpretować czyjś rozkład, nie znając do końca powodów i przyczyny pytania, to zmieniam partnera na mocny i stanowczy charakter :)

I tu juz bingo kochana 😉

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...