Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Pokusiłam się o postawienie sobie takiego rozkładu celtyckiego jak Anika, właściwie nawet nie jest to rozkład, bo losowane karty internetowe i tylko wielkie arkana i się powtarzają :*:* uprzedzam ewentualne komentarze ale strona sprawdzona i za nią ręczę <mag> i generalnie chcę poćwiczyć. Pytanie było co można powiedzieć o mojej sytuacji uczuciowej w maju (albo coś w ten deseń)

1. Moje życie uczuciowe obecnie KOCHANKOWIE. I już na starcie mam problem, na tej karcie są tylko dwie osoby, spleceni w miłosnym uścisku i jakoś średnio mi się ta karta z rozterkami i dylematami kojarzy.. myślę że mam szansę na romans tzn jest pewien pan w którym zakochana byłam bardzo mocno ale on we mnie jakoś  dużo mniej a właściwie myślę że tylko o romans chodzi.. (do przemyślenia jeszcze, naprawdę słabo czuję tą kartę)

2. Co wpływa na moją obecną sytuację MOC. Ja to widzę tak - czuję się kobietą po przejściach i dziwnych relacjach, które tak naprawdę mnie wzmocniły i uczyniły silną i niezależną babką, która może ale nie musi z kimś być by czuć się szczęśliwa.

3. Co jest problemem UMIARKOWANIE że niby brak mi cierpliwości? ;D

4. Przeszłość i wpływy GWIAZDA

no cóż, ja to widzę tak, że się co do pewnego pana bardzo łudziłam, myślałam że to taka piękna wielka miłość a hmm jest jak jest

5. Moje świadome dążenie i cel CESARZOWA

noo tarotowy strzał w 10tkę, chcę się czuć taką spełnioną życiowo kobietą, jedną jedyną w życiu wartościowego mężczyzny. Chciałabym być spełnioną żoną i spełnioną businesswoman <serca> niekoniecznie do końca maja <lol> ale takie są moje cele w życiu.

6. Wydarzenia w najbliższym czasie MOC

"mam tę moc, mam tę moc" <rotfl> nie wiem czego się mogę spodziewać, blokad wewnętrznych nie mam (no dobra, nie licząc blokad na frajerów), nie znam karty moc na pozycji wydarzenia. Czy może chodzić o to ze nie zamierzam zrażać się dotychczasowymi niepowodzeniami uczuciowymi, zostawić je za sobą i nie użalać nad sobą tylko ze spokojem układać swoje życie?

7. Karta rada UMIARKOWANIE

chyba tak po prostu 'cierpliwości dziewczyno, daj sobie czas'

8. Wpływy z zewnątrz mające wpływ na wynik SĄD

na mój mały rozumek coś się gdzieś wyjaśnia, ale co i gdzie to ja nie wiem <bezradny>

9. Co powinnam wiedzieć ŚMIERĆ szykuje się jakaś wielka zmiana? Taka po której nic nie będzie takie jak dawniej? Jeszcze by pasowało ze zmieniam się wewnętrznie, bo to akurat prawda

10. Wynik RYDWAN

Wydarzenia przyspiesza, tak bym to widziała. Jakieś sugestie czy tylko niemy zachwyt jak mi początkującej świetne idzie analiza kart <autoironia > <dance><haha>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...