SowAna Napisano Maj 15, 2018 Autor Napisano Maj 15, 2018 Rozczochrana czupryna w pełni dojrzała, może samotna wewnątrz, emocjonalnie wyjałowiona, skrywająca w sobie potencjał, nabierająca sił przed rozkwitem lub kolejnym działaniem, cykliczna a jednocześnie trochę chaotyczna, przywiązana do miejsca, kraju, niechętnie zmieniasz miejsce zamieszkania, niezbyt lubisz towarzystwo i hałas, trochę myląca jest pozycja obserwatora - możliwe, że uważasz innych za lepszych od siebie, tych silniejszych podziwiasz i czujesz się przy nich słabsza, mniejsza, pokorna, po za tym podziwiasz potęgę natury, księżyc i woda mogą mieć na ciebie istotny wpływ, nie jesteś zbyt kolorowa, osłabiona czakra gardła, możesz wypowiadać słowa zbyt cicho, małomówna 1 Cytuj
Essa Napisano Maj 16, 2018 Napisano Maj 16, 2018 Błękit nieba kojarzy mi się z idealizmem, marzeniami, wrażliwością. Drzewo gołe, bez liści... trochę tu odczuwam lęku, niepokoju, może coś trudnego w przeszłości, a jednak stoi to drzewo, wznosi gałązki ku niebu i znów się przebudzi do życia, gdy przyjdzie Wiosna 3 konary - dwa grubsze, jeden chudszy - nie jesteś sama tata, mama i dziecko 1 Cytuj
Karaja Napisano Maj 19, 2018 Napisano Maj 19, 2018 Ja tu widzę samotność, bycie w odosobnieniu, może jakieś trudne chwile za sobą, które "potargały" duszę. Nie przeszkadza Ci bycie samej z sobą.. Spokojne przemyślenia, i przemyślane decyzje.. brak pośpiechu 1 Cytuj
Margita Napisano Maj 19, 2018 Napisano Maj 19, 2018 Lekki bałagan w głowie, myśli się kłębią, nie lubisz się stroić, wolisz naturalne podejście. Może trochę melancholiczka, swoje już przeszłaś, stoisz i czujesz jak czas smaga Cię po twarzy, a Ty dalej stoisz, jesteś niewzruszona. Raczej wytrwała i nie lubiąca zmian. 1 Cytuj
Inez Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 Silna,samotna,doświadczona. Pogodzona że sobą i wszechswiatem,ale jie do kinca.Czasami targaja Tobą chwile smutku i bólu, jednak to przeszłość daje o sobie znać. Czas na zmiany. Ale od Ciebie samej zależy na co jesteś gotowa.:) 1 Cytuj
Essa Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 Wolna, otwarta, wyzwolona, stoi na Ziemi, ale buja w obłokach. Może też zbuntowana, dojrzewająca, szukająca swojego miejsca (skojarzyło mi się z okresem dojrzewania, buntu przeciw normom, nakazom, schematom, poszukiwaniem własnej przestrzeni). Wierząca we wpływ Wszechświata na swoje życie. Trochę odmienna od swojego otoczenia, które siedzi w domu Silna, emocjonalna, czerpiąca siłę z natury... Interesująca się zjawiskami parapsychologicznymi. Cytuj
SowAna Napisano Maj 20, 2018 Autor Napisano Maj 20, 2018 Kto mnie tu wrzucił, zabierzcie mnie z powrotem, to nie jest miejsce dla mnie, tu nie można latać i chodzić tam gdzie się chce, tam na dole jest nudno, myślałam, ze mogę wszystko, lecz tu nie mogę rozwinąć skrzydeł, proszę mi je oddać, tu czas płynie nie tak, we mnie jest więcej niż widać na zewnątrz, mogę wybuchnąć w każdej chwili Cytuj
SowAna Napisano Maj 28, 2018 Autor Napisano Maj 28, 2018 skoro nikt, to sama: smuteczek i żal, współczucie i współodczuwanie, empatia, doradzanie, podtrzymywanie na duchu, niepewność siebie, spadek sił wewnętrznych, brak chęci, zwątpienie we własne siły, prośba o pomoc, niechęć dotykania spraw przyziemnych, przynoszących rozczarowanie, stres poporodowy...... Cytuj
Essa Napisano Maj 28, 2018 Napisano Maj 28, 2018 Myślę, że kobieta ma jakiegoś doła i zadzwoniła po przyjaciółki, które ją z niego wyciągają, bo: a) czuje się nieatrakcyjna, przytyła, starzeje się etc. b) nie układa jej się w małżeństwie (patrz punkt A) c) ma po prostu chandrę d) dzieci zapomniały o niej w Dniu Matki e) whatever 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 młodość, wypad za miasto, weekend na wsi, sjesta na parkingu w trakcie długiej podróży, rozprostowanie kości, wietrzenie trampków Big Star , marzenia, idealizm, podróże, poszukiwania, dojrzewanie, pierwsza miłość, bunt, przyjaciele, podróż w nieznane, wakacje, optymizm... 1 Cytuj
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Ten obrazek w skrócie mówi - "Mam wywalone." 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 16, 2018 Autor Napisano Czerwiec 16, 2018 brak słów, nie wiem co mówi, bo nie mówi, a pewnie jakby powiedziała, tobym się rozpłynęła............. 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 24, 2018 Napisano Czerwiec 24, 2018 potrzeba bliskości, czułości, frustracja, przenoszenie potrzeb na obiekty bezpieczne (zwierzęta, dzieci). 2 Cytuj
białadama Napisano Lipiec 9, 2018 Napisano Lipiec 9, 2018 mi się kojarzy ta pani z obrazka z osobą która jeszcze musi dojrzeć do tego by poznać kim jest. na zewnątrz taka dystyngowana, lecz w środku jeszcze zagubiona. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.