Skocz do zawartości

proszę o pomoc w interpretacji - rozkład partnerski :-)

Polecane posty

Napisano

Pytanie mam odnośnie rozkładu partnerskiego, w rozkładzie:

co myśli - 4 kielichów,

co czuje -rycerz monet,

postawa- cesarzowa,

Jak widzicie postawe tego osobnika? Dodam ze znamy sie z widzenia ale widze zainteresowanie z jego strony.

Czy rycerz monet bedzie oznaczal ze czuje ze jestem dobra kandydatka na partnerke ale ma jakies obawy?

Tak samo 4 kielichow i cesarzowa sa kartami raczej zastanawiania sie niz dzialania.

Prosze czy ktos wspomoze swoja opinia? Z góry serdecznie dziekuje :-)

Napisano

Wiesz, myślę że pytanie co czuje w kontekście pana, z którym znacie się jedynie z widzenia jest co najmniej przedwczesne. Nie zna Cię nawet, to co może głębszego czuć ;) 4 kielichy to raczej karta obojętności niż zastanawiania się. Jeśli cesarzowa odnosi się do Ciebie to owszem, podobasz mu się i uważa Cię za bardzo atrakcyjną kobietę. Jeżeli jednak jest w związku to całkiem innego znaczenia nabierze ta karta i będzie się odnosić do jego kobiety. Z tych kart nie wynika by Pan miał wobec Ciebie jakieś zamiary. Może spróbuj go bliżej poznać, zorientować w sytuacji i zobaczysz co dalej :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...