masha Napisano Maj 7, 2018 Napisano Maj 7, 2018 Pytanie mam odnośnie rozkładu partnerskiego, w rozkładzie: co myśli - 4 kielichów, co czuje -rycerz monet, postawa- cesarzowa, Jak widzicie postawe tego osobnika? Dodam ze znamy sie z widzenia ale widze zainteresowanie z jego strony. Czy rycerz monet bedzie oznaczal ze czuje ze jestem dobra kandydatka na partnerke ale ma jakies obawy? Tak samo 4 kielichow i cesarzowa sa kartami raczej zastanawiania sie niz dzialania. Prosze czy ktos wspomoze swoja opinia? Z góry serdecznie dziekuje :-) Cytuj
Lucy.liu Napisano Maj 9, 2018 Napisano Maj 9, 2018 Wiesz, myślę że pytanie co czuje w kontekście pana, z którym znacie się jedynie z widzenia jest co najmniej przedwczesne. Nie zna Cię nawet, to co może głębszego czuć 4 kielichy to raczej karta obojętności niż zastanawiania się. Jeśli cesarzowa odnosi się do Ciebie to owszem, podobasz mu się i uważa Cię za bardzo atrakcyjną kobietę. Jeżeli jednak jest w związku to całkiem innego znaczenia nabierze ta karta i będzie się odnosić do jego kobiety. Z tych kart nie wynika by Pan miał wobec Ciebie jakieś zamiary. Może spróbuj go bliżej poznać, zorientować w sytuacji i zobaczysz co dalej Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.