SowAna Napisano Maj 7, 2018 Napisano Maj 7, 2018 Zapytałam kart, jak widzą pewną osobę inni, no i mam takie karty: Głupiec, Diabeł, As kielichów, 3 buław i 8 monet ja interpretuję to tak - dość emocjonalna osoba, trochę niedojrzała, z temperamentem, lubiąca nowe działania i dość dokładna Pomożecie? Pomożemy !!!! Cytuj
Essa Napisano Maj 7, 2018 Napisano Maj 7, 2018 inicjująca, napięta, jak podejmie decyzję to konsekwentna, popędowa, spontaniczna, uwodząca, kreatywna - kojarzy mi się z pracą w marketingu ;) 1 Cytuj
Intiana Napisano Maj 8, 2018 Napisano Maj 8, 2018 Osoba dość mocno ograniczająca swoją ekspresję emocjonalną, blokująca swoje autentyczne odruchy, wycofana, kontrolująca się. Może być przez to błędnie odbierana, ponieważ pomiędzy tym, co czuje, jak myśli, a tym, co wyraża i pokazuje jest dysonans. Jest ostrożna. Komunikaty werbalne i mowa ciała mogą sobie zaprzeczać, a przez blokowanie być nieczytelne, co w efekcie może dawać trudność w relacjach i dogadywaniu się z innymi. 1 1 Cytuj Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.