Lucy.liu Napisano Maj 21, 2018 Napisano Maj 21, 2018 Zapytałam kart o nastawienie do mnie pewnego pana. Karty jakie mi wyszły to król kielichów + 3 denarów + siła. Trochę zgłupiałam, bo karty wydają się niezłe.. tzn dla kogoś innego Interpretowałabym je na plus, ale hmm.. znalazłam ciekawy opis tego króla, który dobrze by pasował do jegomościa tzn taki typ, który jest na zewnątrz miły i sympatyczny, ale ma w sobie małego demona - w jednej chwili kocha, w następnej nienawidzi po czym znów kocha i to wszystko w przeciągu 15 minut i nigdy nie ma się pewności jak zareaguje w danym momencie. 3 denarów rozumiałabym jako potrzebę konkretów, tzn on potrzebuje konkretów albo musi sobie wszystko przemyśleć, poukładać albo jest pełen rezerwy i mnie bardziej obserwuje niż chce działać a moc, wiadomo jak to moc chociaż moc to złudna jest, bo mogłaby oznaczać ze chce mną manipulować, ma poczucie wyższości i dominacji. Jak myślicie? Cytuj
SowAna Napisano Maj 23, 2018 Napisano Maj 23, 2018 a czy wy pracujecie razem, bo może być, że powstrzymuje okazywanie swych uczuć, panuje nad nimi, ze względu na środowisko Cytuj
Lucy.liu Napisano Maj 24, 2018 Autor Napisano Maj 24, 2018 13 godzin temu, SowAna napisał: a czy wy pracujecie razem, bo może być, że powstrzymuje okazywanie swych uczuć, panuje nad nimi, ze względu na środowisko Nie nie, zawodowo nie mamy ze sobą żadnej styczności Cytuj
SowAna Napisano Maj 26, 2018 Napisano Maj 26, 2018 no to może być tak, ze Król to on, przygląda się, ocenia, mierzy siły.... 1 Cytuj
Essa Napisano Maj 27, 2018 Napisano Maj 27, 2018 Myślę, że trzyma fasadę, w środku może być pożądanie lub dominacja. Nie jesteś mu obojętna, ale o angażu uczuciowym nie ma co mówić na ten moment. Tak to widzę... 1 Cytuj
Lucy.liu Napisano Maj 27, 2018 Autor Napisano Maj 27, 2018 Myślę że jest tak jak napisałyście i będzie się tak gapił i gapił i nic z tym nie zrobi, biedny on swoją drogą po tym weekendzie naszła mnie życiowa refleksja, jak to jest że fajnie wartościowi faceci miesiącami się namyślają czy odezwać się czy nie, nieśmiali są i niepewni siebie a tacy pozerzy (dla mnie totalnie nudni) to potrafią być aż namolni w swoich zaczepkach Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.