SowAna Napisano Czerwiec 25, 2018 Autor Napisano Czerwiec 25, 2018 nareszcie coś łatwego dla mnie, ale i tak siedzę i myślę czy to precel, piecyk, przeciek, pucek, czepek jilkani Cytuj
Batyam Napisano Lipiec 11, 2018 Napisano Lipiec 11, 2018 1 godzinę temu, białadama napisał: wiatr ediolam A czy tam nie brak -n...? mało tego mam 2 wyrazy ....Państwo sobie wybierzecie.... tylko muszę poczekać na odpowiedz Białejdamy....a może mnie ktoś ubiegnie.... A jeśli tam nie ma n .....to jest to MELODIA. Endiolam Cytuj
lirith Napisano Lipiec 12, 2018 Napisano Lipiec 12, 2018 9 godzin temu, Batyam napisał: A czy tam nie brak -n...? mało tego mam 2 wyrazy ....Państwo sobie wybierzecie.... tylko muszę poczekać na odpowiedz Białejdamy....a może mnie ktoś ubiegnie.... A jeśli tam nie ma n .....to jest to MELODIA. Endiolam Mediolan korepan Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 12, 2018 Autor Napisano Lipiec 12, 2018 35 minut temu, białadama napisał: akayslaijfkc czy to zemsta...???? 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.