Skocz do zawartości

Spróbuj połączyć .....

Polecane posty

Napisano

Wziąć urlop na święta? Jak on mógł? - tego nikt się nie spodziewał.

Napisano

Tam się kryła grubsza sprawa, gdyż wszyscy dziwili jak on mógł kupić tak luksusowe auto skoro jest bezrobotny.

• Lubię! 1
Napisano

Luksusowe auto podarował mu jego przyjaciel, który ma swoją firmę przewozową.

Napisano

Skoro jest bezrobotny, a luksusowe auto podarował mu przyjaciel, który ma swoją firmę przewozową, to musi być też jakiś przyjaciel, co ma stację paliw charytatywną.

• Lubię! 1
  • Haha 1
Napisano

Pewien bezdomny podarował Ojcu Dyrektorowi luksusowe auto a jakiś przyjaciel jego chyba jaja sobie robił i zaproponował mu tylko wspólną pielgrzymkę do Częstochowy.

Napisano

Podobno, jakiś przyjaciel, jaja sobie zrobił, tylko nie wiem z czego.

Napisano

Znalazł się przyjaciel co ma stację paliw charytatywną, tylko nie wiem z czego ją utrzymuje.

Napisano

@mewka plis, super Ci idzie, łączymy dwa wyrazy poprzedników i dodajemy swój, który pogrubiamy i podkreślamy <ok>

12 minut temu, MIMESIS napisał:

jaja sobie robił

7 minut temu, SowAna napisał:

tylko nie wiem z czego

nie wiemy, który użyć teraz .....

Napisano
55 minut temu, SowAna napisał:

@mewka plis, super Ci idzie, łączymy dwa wyrazy poprzedników i dodajemy swój, który pogrubiamy i podkreślamy <ok>

nie wiemy, który użyć teraz .....

Bardzo przepraszam, już się poprawiam. Znalazł się. 

Napisano

Znalazł się po trzech dniach imprezowania, tylko nie wiem,  z czego się urwał.

Napisano

Wszyscy myśleli ze z choinki się urwał, gdy rzucił pomysłem, ze po trzech dniach zostanie celebrytą.

Napisano

Zostanie celebryta nie może być trudne,stwierdził Narcystyczny Wacek i  co tchu popedzil do najbliższej stacji TV

Napisano

Co tchu popędził do babci Frani, żeby się pochwalić, że zostanie celebrytą. 

Napisano

Koleżanki z osiedla  dowiedziały się,wnuk babci Frani został celebryta.

Napisano

Wszystkie koleżanki z osiedla całymi dniami nie robiły nic innego, tylko rozmawiały o wnuku babci Frani.

Napisano

Całymi dniami Roza kręciła na udach cygara i marzyła o tym aby odwiedzić koleżanki, które uczyły salsy.

Napisano

Koleżanki całymi dniami uczyły salsy, a i tak niektórzy uczniowie tańczyli walca.

Napisano

Patrzyli na nich w zachwycie gdy na konkursie tańczyli walca a pomyśleć, ze zaczynali naukę od salsy.

Napisano

Tańczyli walca i zaczynali naukę kroków do tanga, a wszystko im się mieszało.

Napisano

Zaczynali naukę robienia sałatek i wszystko im się mieszało, ale to chyba dobrze?

Napisano

Wszystko im się mieszało, czyli  mikser tak to chyba dobrze działał.

Napisano

Chłopakowi na dzielni już sie mieszało we łbie, tak dobrze działał z imprezami, nie wiedział z kim winko wypić w bramie a z kim jointa wypalić.

Napisano

Wydawało mu się, że dobrze działał, choć jointa wypalić musiał, by trafić palcem do nosa.

• Haha 1
Napisano

Gdy mózg mu dobrze działał to mógłby rzucić oszczepem, osła po zadzie poklepać, robić na drutach czy trafić palcem do nosa.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...