Lucy.liu Napisano Czerwiec 10, 2018 Napisano Czerwiec 10, 2018 Takie karty wypadły mi na pytanie czy koleżanka wyjdzie za mąż? I mam teraz wielką rozkminę jak je właściwie interpretować.. w pierwszej chwili jak popatrzyłam to głównie przez te 10 mieczy karty wydały mi się słabe, ale tak analizuję i moim zdaniem śmierć oznaczałaby że tak, będzie wielka zmiana (czyli zmiana stanu cywilnego) giermek buław to raczej reprezetuje partnera (aktualnie kręci się przy niej pan w typie tego giermka) a 10 mieczy to jak rozumieć jako ostatni dzwonek na to? Pomyślałabym ze plany legną w gruzach, ale z drugiej strony podsuma to papież wiec raczej ślub by oznaczało.. Sama nie wiem Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Napisano Czerwiec 10, 2018 10 godzin temu, Lucy.liu napisał: w pierwszej chwili jak popatrzyłam to głównie przez te 10 mieczy karty wydały mi się słabe nie określiłaś czasu, może dla tego tak odpowiedziały, ale pierwsze skojarzenie bywa najlepsze Cytuj
Lucy.liu Napisano Czerwiec 11, 2018 Autor Napisano Czerwiec 11, 2018 22 godziny temu, SowAna napisał: nie określiłaś czasu, może dla tego tak odpowiedziały, ale pierwsze skojarzenie bywa najlepsze Eh rzeczywiście, zapomniałam zakreślić jakiś okres czasu.. trudno mi powiedzieć, 10 mieczy to ja akurat słabo czuję w praktyce. Karta wygląda przygnębiająco, ale jej działania 'w realu' jakoś nie odczułam bo mi chyba z raz wypadła na znajomość z facetem, która i tak się nie skończyła, można powiedzieć że zmieniły się po prostu jej zasady. Czas pokaże Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.