Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Ostatnio wpadłam na pomysł, żeby spróbować otworzyć własną działalność. Jest to związane z tym, co bardzo lubię, wiedzę w tym temacie zgłębiam od paru lat i właściwie zajmowałam się tym czasami, ale za darmo, a teraz chciałabym swoją wiedzę i umiejętności spieniężyć :) 
Zadałam pytanie kartom - jeśli się na tą działalność, to jak to się wszystko potoczy do końca lipca?

Wyszły mi karty: 8 buław, Kochankowie, Królowa Monet

Ja to widzę tak, że czeka mnie dużo ruchu, reklamowania się, komunikowania z innymi, ale też przełamywania własnych barier (bo nie jestem pewna siebie, a tu będę musiała to jakoś pokonać). Nie do końca wiem, jak rozumieć kartę Kochankowie - być może wskazuje ona na to, że będę musiała swoją pracę godzić z innymi rzeczami (moje dziecko ma teraz wakacje, więc łatwo nie będzie)? Myślę, że ma to szanse na powodzenie i przyniesienie satysfakcji, przy okazji może zrobię się twardsza niczym Królowa Monet ;) Kokosów nie będzie, ale może finansowo powoli ruszy. A wy jak to widzicie? Jak odczytalibyście Kochanków w tym rozkładzie?

Napisano

moim zdaniem to świetny pomysł z tą działalnością.  Kochankowie może sugerują, że będziesz mogła przebierać w klientach, bo będzie ich zatrzęsienie( 8 buław)

Powodzenia:))))

• Lubię! 1
Napisano
4 minuty temu, lirith napisał:

moim zdaniem to świetny pomysł z tą działalnością.  Kochankowie może sugerują, że będziesz mogła przebierać w klientach, bo będzie ich zatrzęsienie( 8 buław)

Powodzenia:))))

Dziękuję :) I miło, że zajrzałaś.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...