Skocz do zawartości

dziwny sen

Polecane posty

Napisano

Mam prośbę, byście pomogli to zinterpretować:

śniło mi się dziś, ze jakbym była chora...ale tylko buzia.

w pewnym momencie jakiś lekarz mi rozkroił wewnątrz niedaleko zębów jakieś guzy i zaczął wyjmować: cos długiego podobnego do kolczastego druta

po tym niby było dobrze-ale drut to jakby taki pasożyt był, jak to lekarz okreslil, nie bolało mnie nic, tylko widziałam jak cążkami lekarz wyjmuje to z twarzy niedalego zebow, z jakiegoś guza bądź zgrubienia tak jakby drut z wystającymi kolcami..

wydawało mi się ze to jakby w środku pracy było bądź byłam przed pracą bo tez jakiś kolega z pracy mi się snil.

Dziękuję za interpretacje, bo to naprawdę dziwny sen. Ze  zęby to wiem ze to zla wrozba.. ale to cos? może na odwrot?

• 2 weeks later...
Napisano

pierwsze skojarzenie mam takie: coś głęboko siedzące, co samo nie chce wyjść, bo nie mówisz, może to są jakieś żale, bóle niewypowiedziane, może właśnie związane z praca, takie jak ten drut

• Dziękuję! 1
Napisano

chyba cos w tym było, bo w tym tygodniu po snie spore kłótnie były w pracy w zespole...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...