białadama Napisano Czerwiec 20, 2018 Napisano Czerwiec 20, 2018 Mam prośbę, byście pomogli to zinterpretować: śniło mi się dziś, ze jakbym była chora...ale tylko buzia. w pewnym momencie jakiś lekarz mi rozkroił wewnątrz niedaleko zębów jakieś guzy i zaczął wyjmować: cos długiego podobnego do kolczastego druta po tym niby było dobrze-ale drut to jakby taki pasożyt był, jak to lekarz okreslil, nie bolało mnie nic, tylko widziałam jak cążkami lekarz wyjmuje to z twarzy niedalego zebow, z jakiegoś guza bądź zgrubienia tak jakby drut z wystającymi kolcami.. wydawało mi się ze to jakby w środku pracy było bądź byłam przed pracą bo tez jakiś kolega z pracy mi się snil. Dziękuję za interpretacje, bo to naprawdę dziwny sen. Ze zęby to wiem ze to zla wrozba.. ale to cos? może na odwrot? Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 1, 2018 Napisano Lipiec 1, 2018 pierwsze skojarzenie mam takie: coś głęboko siedzące, co samo nie chce wyjść, bo nie mówisz, może to są jakieś żale, bóle niewypowiedziane, może właśnie związane z praca, takie jak ten drut 1 Cytuj
białadama Napisano Lipiec 3, 2018 Autor Napisano Lipiec 3, 2018 chyba cos w tym było, bo w tym tygodniu po snie spore kłótnie były w pracy w zespole... Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.