Akamste Napisano Grudzień 26, 2021 Napisano Grudzień 26, 2021 Czy praca moja następna będzie lepsza od poprzedniej i lepiej płatna. @Akamste A jaka jest Twoja interpretacja? Cytuj
Akamste Napisano Grudzień 26, 2021 Autor Napisano Grudzień 26, 2021 Nie wiem, jak to interpretować w ogóle, dopiero zaczynam przygodę z kartami a to że akurat odchodzę z pracy, to chciałem zobaczyć co mi wyjdzie ale jestem kompletnym likem w tym jeszcze. A co do kart to jedna mi wyszła odwrócona ale ją przekręciłem normalnie. Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 27, 2021 Napisano Grudzień 27, 2021 Dnia 26.12.2021 o 12:05, Akamste napisał: Czy praca moja następna będzie lepsza od poprzedniej i lepiej płatna podaj jakiego rozkładu użyto, każde miejsce w rozkładzie ma swoją interpretację Cytuj
Akamste Napisano Grudzień 27, 2021 Autor Napisano Grudzień 27, 2021 1. Wisielec - Teraźniejszość 2. 3 Buław - Przeszłość 3. Paź Kielichów - Wskazówka kart na przyszłość 4. Paź Buław - źródło problemów 5. Król Mieczy - przyszłość Cytuj
SowAna Napisano Grudzień 28, 2021 Napisano Grudzień 28, 2021 w przeszłości coś zrobiono nie tak, co teraz próbujesz zrozumieć, oceniając z różnych perspektyw ( 1 i 2) 3 - zaufaj 4 - nie bądź jak zapałka 5 - przeanalizuj, włącz intelekt, myśl o sobie, a nie o innych, odcinaj od razu, to co się nie podoba, bądź asertywny nie ma w tych kartach odpowiedzi, czy będzie lepsza i o pieniądzach też karty nie chciały gadać, raczej rada co i jak zmienić i jakie popełniono błędy, skoro chcesz zmiany Cytuj
Akamste Napisano Grudzień 28, 2021 Autor Napisano Grudzień 28, 2021 3 godziny temu, SowAna napisał: w przeszłości coś zrobiono nie tak, co teraz próbujesz zrozumieć, oceniając z różnych perspektyw ( 1 i 2) 3 - zaufaj 4 - nie bądź jak zapałka 5 - przeanalizuj, włącz intelekt, myśl o sobie, a nie o innych, odcinaj od razu, to co się nie podoba, bądź asertywny nie ma w tych kartach odpowiedzi, czy będzie lepsza i o pieniądzach też karty nie chciały gadać, raczej rada co i jak zmienić i jakie popełniono błędy, skoro chcesz zmiany Dzięki Wielkie za pomoc i interpretacje. Pozdrawiam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.