Akarris Napisano Wrzesień 13, 2021 Napisano Wrzesień 13, 2021 Dnia 12.09.2021 o 20:47, Mistiko napisał: Uściślam, chodziło o Sprawiedliwość, taki był wynik losowania. Cytuj
Nissaque Napisano Maj 5, 2022 Napisano Maj 5, 2022 Edit: źle przeczytałam i myślałam że chodzi o to by każdy napisał z jaka karta ta osoba się utożsamia i dlaczego. Poniżej zostawiam swoją odpowiedź, a to że przeczytałam źle, jeszcze bardziej pokazuje że ta karta do mnie pasuje 😂 Karta GŁUPCA to zdecydowanie karta z jaką się utożsamiam. Mimo lekkiej głupoty jestem optymistycznie nastawiona do życia i wierzę, że podróż jaka zaczynam skończy się dobrze. Myślę, że więcej w tym optymizmu niż prawdziwych powodów by tak myśleć. Tak samo jak na karcie piesek czuwa by głupiec nie spadł z urwiska, tak samo mam wrażenie, że ktoś (lub coś) czuwa nade mną:) poza tym mam przeczucie że jeszcze wiele muszę się nauczyć i myślę o tym z ciekawością życia. Co ciekawe karta głupca w portrecie psychologicznym pojawia mi się na pozycji 7 czyli MISJA. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.