Skocz do zawartości

Karma do przerobienia czy zły kod urodzenia...?

Polecane posty

Napisano

Dzień dobry wszystkim. Bardzo proszę o pomoc i wróżbę. Kilka lat razem, wielkie uczucie, ślub w 2016 i wielkie bum w 2018. Kochanka w tle. Zawieszenie w czasie, brak kontaktu i matnia. Co dalej? Napisałam pozew o separację, której tak naprawdę nie chce. Względy finansowe mnie do tego skłoniły. Rozwodu też nie chce. On chyba też nie, bo nic nie robi w temacie. Nie ma również z jego strony ochoty na zmianę sytuacji w którąkolwiek stronę. Zawieszenie w każdym aspekcie i nie wiem co dalej. Czy podjąć jakieś kroki? Czy mieć męża na papierze przez następne lata? Pomóżcie... Co dalej??

Napisano
Dnia 10.07.2018 o 22:34, Katka11 napisał:

Dzień dobry wszystkim. Bardzo proszę o pomoc i wróżbę. Kilka lat razem, wielkie uczucie, ślub w 2016 i wielkie bum w 2018. Kochanka w tle. Zawieszenie w czasie, brak kontaktu i matnia. Co dalej? Napisałam pozew o separację, której tak naprawdę nie chce. Względy finansowe mnie do tego skłoniły. Rozwodu też nie chce. On chyba też nie, bo nic nie robi w temacie. Nie ma również z jego strony ochoty na zmianę sytuacji w którąkolwiek stronę. Zawieszenie w każdym aspekcie i nie wiem co dalej. Czy podjąć jakieś kroki? Czy mieć męża na papierze przez następne lata? Pomóżcie... Co dalej??

Masz bardzo ciekawą datę ;) 11 to piękna liczba- mistrzowska, duchowa. Poczytaj o niej, Ty masz aż dwie 11. 

Podliczba Jedenaście (11/2) wskazuje na uduchowienie, humanitaryzm, inspirację, drogę do mistrzostwa. Nie sprzyja sferze materialnej i karierze. Zapewnia jednak moc i odwagę. Pomaga w odnoszeniu sukcesów, zdobywaniu uznania i sławy. Przy realizacji negatywnej przynosi drogę Dwójki, obciążoną biedą i goryczą zmarnowanych szans. Trzeba pracować z egocentryzmem i narcyzmem, rozwijać intuicję i wyższą inteligencję (wyższy stan świadomości). Skłania do "wysokich lotów" i pracy nad zakorzenieniem się w rzeczywistości, do zasiania marzeń w żyznej glebie. Zapowiada: w sensie pozytywnym: sukcesy, uznanie, miłość, oryginalność, dążenie do władzy; w sensie negatywnym: klęski, napięcia nerwowe, trudne stany emocjonalne, wahania, melancholię, skłonność do rozpaczy. Aby to przezwyciężać, trzeba dzielić się swą wiedzą wewnętrzną i oświeceniem.

Z klucza wcielenia masz 4, 

Klucz wcielenia: Czwórka

Tutaj dominować będzie, odpowiedzialność, systematyczność, lojalność.
Czwórki z klucza wcielenia na świat patrzą realistycznie. Cechuje ich  duża wytrzymałość psychiczna jak i fizyczna, posiadają, niosą w sobie mobilizację osobistą, do twórczych działań,. Można Was uważać za  twardzieli. Kuleje u Was jednak spontaniczność z uwagi na to, iż Wy lubicie mieć wszystko poukładane, zaplanowane.  Dążycie do perfekcji za wszelką cenę, odpoczynek, relaks jest wam obcy. Boicie się zmian. Życie we dwoje oznacza dla nich bieg maratoński, a nie krótki sprint. Są wierne i niestety przewidywalne.

A ponadto jestes numerologiczna 1, czyli indywidualistka, silna osobowosc. Wydaje mi sie, ze nie powinny Ci grozic problemy finansowe, jesli dobrze wibrujesz, niech inni sie wypowiedza i postawia karty, moze tam znajdziesz odp :) 

Pozdrawiaaam cieplo 

• Dziękuję! 1
Napisano

A co do tego mezczyzny to on rowniez ma 11 z dnia, bo urodzil sie 29, wydaje mi sie ze mozecie byc karmiczni 

• Dziękuję! 1
Napisano
3 godziny temu, runoutofbreath napisał:

A co do tego mezczyzny to on rowniez ma 11 z dnia, bo urodzil sie 29, wydaje mi sie ze mozecie byc karmiczni 

Ale czy już przerobiliśmy karmę, czy jest dla nas szansa.. Mowie sobie, że to chore, że powinnam dać spokój. Ale... Kocham i nie potrafię. Rozum swoje, serce swoje. Proszę o wskazówkę co nam/mi los niesie. Czy warto tak się szarpać?... Może jednak nie jesteśmy sobie sądzeni, tak jak mi się wydawało...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...