arwil Napisano Październik 21, 2018 Napisano Październik 21, 2018 Jak byście zinterpretowały taki sen: Był krótki, bylam na wakacjach w Grecji, choc wygladala zupelnie inaczej, było piekne jezioro, wokół góry. Na wakacjach bylam z kims kogo uwazam za swoją bratnią duszę(jakis czas temu troche sie nam pokomplikowaly sprawy I nie mam z nim kontaktu obecnie. Mimo, że bylismy bardzo ze sobą zwiazani I brakuje mi go), gdy bral prysznic ja podziwialam widoki z okna, bylo tam piękne jezioro, wokol jeziora góry. Gdy on wyszedl z lazienki, zapytalam czy pojdziemy pochodzic po górach. Odpowiedzial, ze oczywiście. Sen za chwilę się urwal ale pamietam,.ze wtedy ja mialam isc pod prysznic. Czasami niektore sny mocniej zapadaja w pamiec,.mimo, ze są krotkie Cytuj
SowAna Napisano Listopad 15, 2018 Napisano Listopad 15, 2018 Dnia 22.10.2018 o 00:04, arwil napisał: Mimo, że bylismy bardzo ze sobą zwiazani I brakuje mi go chyba sama sobie odpowiedziałaś Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.