Skocz do zawartości

Śpiączka

SeksownaSkorpionica

Polecane posty

Napisano

Nie wiem czy to dobre miejsce na ten temat, jesli nie naprowadzcie mnie na dobry.

Dzis widzialam kilka wywiadow z pania Ewa Blaszczyk. Naszym mnie teraz przemyslenia na temat spiaczki. Zastanawialiscie sie kiedys, gdzie sa Ci ludzie? Czym jest to miejsce o ktorym opowiadaja? Jesli macie jakies przemyslenia lub informacje bardzo bym sie ucieszyla, gdybysie sie ze mna podzielili. 

Napisano

troszkę obszerny temat, albo tylko dla mnie...

Rozmowę o miejscu, w którym mogą być, chyba powinnyśmy zacząć od określenia czy dusza jest/ nie ma, czy jest połączona z człowiekiem, czy nie, czy ogólnie rzecz ujmując podróżuje we śnie zwykłym i tym OB, jeżeli podróżuje, to może być wszędzie, jeżeli nie, to mogą to być wizję mózgu, który w czasie śpiączki nie musi czuwać nad przebiegiem wszystkich procesów w organizmie z taką samą intensywnością i może wykorzystywać "większe" pałacie swojej przestrzeni. 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...