soleila007 Napisano Styczeń 31, 2022 Napisano Styczeń 31, 2022 Hej moze ktoś chce pogłówkować ze mną? Zapytałam karty o pewnego Pana co w myślach, uczuciach i zamiarach Myśli as monet 10 miecz-coś się skończyło choć jeszcze tak naprawdę się nie zaczelo(nie byliśmy w relacji) Uczucia 7 mieczy 2 miecze-chce mnie oszukać? Ściemnia co do uczuć? Zamiary 2 puchary 3 buławy-i tu jestem w szoku facet co innego myśli a co innego chce robić 3 buławy to konkretne zamiary plany 2 puchary nie trzeba nawet interpretowac. Czy macie inny pomysł na interpretacje? Cytuj
SowAna Napisano Luty 1, 2022 Napisano Luty 1, 2022 14 godzin temu, soleila007 napisał: Hej moze ktoś chce pogłówkować ze mną? Które karty były pierwsze, zwyczajnie wyciągałaś po jednej, a potem dopytywałaś, czy od razu wykładałaś po dwie? 14 godzin temu, soleila007 napisał: Zapytałam karty o pewnego Pana co w myślach, uczuciach i zamiarach może mieć baaardzo dużo w myślach i zamiarach, tylko względem kogo? Doprecyzowałaś? Może dlatego dostałaś taką odpowiedź 14 godzin temu, soleila007 napisał: facet co innego myśli a co innego chce robić Cytuj
soleila007 Napisano Luty 1, 2022 Autor Napisano Luty 1, 2022 Kładłam po 2 karty nic nie dociagalam.Tak jak pisałam wyżej pytałam o myśli uczucia zamiary jego względem mnie Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.