Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 hmm..obydwoje nie trafiliscie, pije wode z cytryna ale ogolnie kawe pije Czy zjadlam pomarancze po przebudzeniu? Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: hmm..obydwoje nie trafiliscie, pije wode z cytryna ale ogolnie kawe pije Czy zjadlam pomarancze po przebudzeniu? Nie Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: hmm..obydwoje nie trafiliscie, pije wode z cytryna ale ogolnie kawe pije Czy zjadlam pomarancze po przebudzeniu? Ekhmm odpowiedź była że "nie" a to że nie pijesz w ogóle czy jak wspominasz że pijesz to już sprawa drugorzędna bo chodziło o tamtą chwile (lub w ogóle dzisiaj jej nie wypijesz ) Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 9 minut temu, iwanek napisał: Nie Tak 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 5 minut temu, Mistiko napisał: Ekhmm odpowiedź była że "nie" a to że nie pijesz w ogóle czy jak wspominasz że pijesz to już sprawa drugorzędna bo chodziło o tamtą chwile (lub w ogóle dzisiaj jej nie wypijesz ) Mistiko juz sie nie draznij ze mna :p napisales ze nie pije w ogole zatem ustosunkowałam sie rowniez do tej pobocznej tezy Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: Mistiko juz sie nie draznij ze mna :p napisales ze nie pije w ogole zatem ustosunkowałam sie rowniez do tej pobocznej tezy Ja jestem Merkury w Pannie to się nie dziw 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 8 minut temu, iwanek napisał: To kto teraz? @Koniczyna Pewnie Ty Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 5 minut temu, Koniczyna napisał: Pewnie Ty No to jeśli ja,to oddaje głos Tobie 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: No to jeśli ja,to oddaje głos Tobie No wiesz co ale Dziękuję. Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, Koniczyna napisał: Czy szperam teraz w telefonie? Tak 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: Czy jadłam dziś bigos? Nie. Jadłaś tylko na Święta Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Czy pisze romantyczne sms-y po portugalsku ? Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: Czy pisze romantyczne sms-y po portugalsku ? Nie... ale może po angielsku? Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Nie piszesz romantycznych smsów przechodzisz do konkretów 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, MIMESIS napisał: to jeszcze @Mistiko niech strzeli A daj mi spokój Spróbuje: Piszesz, bo u Ciebie wszystko jest możliwe 4 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 24 minuty temu, MIMESIS napisał: Czy pisze romantyczne sms-y po portugalsku ? Znasz portugalski? Super 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, Mistiko napisał: Czy jem teraz jabłko? Tak 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.