Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, iwanek napisał: Znasz portugalski? Super Translatora używa 2 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Translatora używa Nie wierzysz w nią? Nie ladnie Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: Czy byłam dzisiaj w pracy? Nie chciało Ci się iść ale byłaś Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, iwanek napisał: Nie wierzysz w nią? Nie ladnie Wierzę ale takie odpowiedzi mi się pojawiają więc piszę Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, iwanek napisał: @MIMESIS,a Ty co powiesz? pisze w ojczystym języku Ukochanego, jest trudny, na razie korzystam z translatora ale chce sie nauczyć, piszemy tez po angielsku(bez translator) jak i po polsku(on z translatorem) Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 @iwanekwidzisz Ale nie we wszystko tutaj wierze co MIMESIS pisze ale niech to pozostanie tajemnicą. 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 3 minuty temu, MIMESIS napisał: pisze w ojczystym języku Ukochanego, jest trudny, na razie korzystam z translatora ale chce sie nauczyć, piszemy tez po angielsku(bez translator) jak i po polsku(on z translatorem) To wesoło 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, Mistiko napisał: @iwanekwidzisz Zwracam honor... Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: To wesoło pięknie jest, multi lingua klimaty, kazdy sie czegos uczy 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, Mistiko napisał: @iwanekwidzisz Ale nie we wszystko tutaj wierze co MIMESIS piszę ale niech to pozostanie tajemnicą. A że niby czemu nie wierzysz?? Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, Mistiko napisał: @iwanekwidzisz Ale nie we wszystko tutaj wierze co MIMESIS pisze ale niech to pozostanie tajemnicą. co za prowokacja, to nie wierz .... Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, iwanek napisał: Zwracam honor... Byłaś w tej pracy czy nie? Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 8 minut temu, Koniczyna napisał: Jesteś na urlopie 13 minut temu, Mistiko napisał: Nie chciało Ci się iść ale byłaś Niestety obie błędne. Dopiero pójdę... A nie chce mi się piekielnie Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, Mistiko napisał: Byłaś w tej pracy czy nie? Coś Ty taki niecierpliwy? Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, iwanek napisał: Niestety obie błędne. Dopiero pójdę... A nie chce mi się piekielnie jak mozesz wez urlop na zadanie Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: jak mozesz wez urlop na zadanie Niestety cały tydzień byłam w domu... czas wracać do rzeczywistości... 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 czy ogladam ciuszki dla dzieci z pieknymi nadrukami? Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: czy ogladam ciuszki dla dzieci z pieknymi nadrukami? Nie Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: czy ogladam ciuszki dla dzieci z pieknymi nadrukami? Czyżby zostaniemy ciociami tutaj na forum Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.