frambuesa Napisano Luty 7, 2022 Napisano Luty 7, 2022 Witajcie:) Od pewnego czasu spotykam się z Panem x. Nie do końca jednak wiem o co mu chodzi i odnoszę wrażenie, ze jest niezdecydowany, dlatego zapytałam kart o to jakie są jego intencje względem mnie i jak traktuje tę znajomość, bo jest dla mnie zagadką. Wyszło: 4 miecze + rydwan + królowa denarów Dołożyłam jeszcze dwie karty: 2 buław + kapłan 4 miecze pokazują aktualna sytuację- jego bierność, wycofanie, to ze nie kwapi się do działania.. Być może nie chce/boi się zaangażować? Z drugiej strony rydwan sugerowałby jakiś impuls do dalszych działań po tym okresie wycofania. Może przemyśli pewne sprawy i stwierdzi, że jestem osobą (królowa denarów) dla której warto byłoby zaryzykować uczucie wówczas ta relacja mogłaby się rozwinąć Z dołożonych kart wnioskuje, że owszem coś by chciał i coś wisi w powietrzu, ale to kwestia tego czy w końcu szanowny Pan zdecyduje się na jakieś działanie i otworzy na nowe doświadczenia jak myślicie? Dzięki za wskazówki! :) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.