Madzzienka Napisano Styczeń 4, 2019 Napisano Styczeń 4, 2019 Jej dziewczyny podziwiam Wasza ogromna wiedzę 😍 ja urodzona 07.07.1992 ale kompletnie nie wiem jak mam to wyliczyć. Fascynujące i zadziwiające ze numerki tyle mogą powiedzieć o Naszym życiu Cytuj
Luna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 1 godzinę temu, Madzzienka napisał: Jej dziewczyny podziwiam Wasza ogromna wiedzę 😍 ja urodzona 07.07.1992 ale kompletnie nie wiem jak mam to wyliczyć. Fascynujące i zadziwiające ze numerki tyle mogą powiedzieć o Naszym życiu Czesc, tutaj masz link, gdzie mozesz badac rozne aspekty numerologiczne. https://kartylosu.pl/forum/44-kurs-numerologii/ Zacznij moze na poczatek od Drogi Zycia. Gratuluje piekna data, w zredukowanej wersji masz 8 a w dwucyfrowej 35 https://affinitynumerology.com/number-meanings/number-35-meaning.php Cytuj
Madzzienka Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Napisano Styczeń 5, 2019 MIMESIS dziękuje Ci bardzo 😍 O to właśnie mi chodziło. Jestem teraz w rozsypce. Moj świat się zawalił . Zaczęłam szukać pomocy w Magi najpierw wpadłam na pomysł rzucenia uroku miłosnego pewna kobieta zaproponowała spętanie. Oczywiście odpłatne. Jednak po przeczytaniu jak niebezpieczne może to być zrezygnowałam. Wewnetrznie mnie to tak wszystko przytłacza i boli. Myśle 24 na dobę o Nim. Dlaczego odszedł itd Później zaczęłam czytać o karmie i oto jestem ❤️ Cytuj
Luna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 7 minut temu, Madzzienka napisał: MIMESIS dziękuje Ci bardzo 😍 O to właśnie mi chodziło. Jestem teraz w rozsypce. Moj świat się zawalił . Zaczęłam szukać pomocy w Magi najpierw wpadłam na pomysł rzucenia uroku miłosnego pewna kobieta zaproponowała spętanie. Oczywiście odpłatne. Jednak po przeczytaniu jak niebezpieczne może to być zrezygnowałam. Wewnetrznie mnie to tak wszystko przytłacza i boli. Myśle 24 na dobę o Nim. Dlaczego odszedł itd Później zaczęłam czytać o karmie i oto jestem ❤️ żart z tym spętaniem? masz po prostu spotkać kogos innego na swojej drodze jak będziesz gotowa. Zacznij najpierw od milosci własnej bo to jest klucz, gdybys ja miala taka jak trzeba to az tak by Cie nie bolała strata. Nie jestem wróżka, mowie to z własnego doświadczenia, tutaj nie potrzeba magii...a liczby masz super. Niech on idzie w swoja strone bo widocznie ma inna niz Ty, jesli kochalas go prawdziwie to tak powinnas myslec. Skup sie na sobie, ciesz sie życiem, żartuj i rozwijaj...takie kobiety lubia mężczyźni, wierz mi...i nie musisz ich wtedy szukać ..sami przychodzą. 8 daje Ci dużą siłe i żyłke biznesową -wykorzystaj to. 1 Cytuj
Madzzienka Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Napisano Styczeń 5, 2019 Dzięki kochana za rady Muszę przyjrzeć się bliżej tym numera postaram się rozpisać ta piramidę onile mi się uda 😁 Cytuj
Madzzienka Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Napisano Styczeń 5, 2019 Batyam świetnie to rozpisuje małe musi mieć ogromna praktykę i wiedzę ❤️ podziwiam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.