Madzzienka Napisano Styczeń 17, 2019 Napisano Styczeń 17, 2019 Hej dziewczyny, zostało mi polecone zrobić profesjonalny horoskop astrologiczny czy któraś z Pan wie gdzie i u kogo mogłoby się to udać? Bardzo mocno dziękuje za wskazówki Cytuj
Essa Napisano Styczeń 18, 2019 Napisano Styczeń 18, 2019 Może @Ercil- musiałaby się sama wypowiedzieć 1 Cytuj
Ercil Napisano Styczeń 21, 2019 Napisano Styczeń 21, 2019 Dnia 17.01.2019 o 22:56, Madzzienka napisał: Hej dziewczyny, zostało mi polecone zrobić profesjonalny horoskop astrologiczny czy któraś z Pan wie gdzie i u kogo mogłoby się to udać? Bardzo mocno dziękuje za wskazówki Obecnie to nie wiem u kogo z młodszego pokolenia najlepiej, ponieważ sporo młodych zdolnych ukończyło szkoły i fajnie sobie radzą. Ale jeśli naprawdę musi to być bardzo profesjonalny horoskop to według mnie są to... resztę na PW, bo nie wiem, czy to jest zgodne z regulaminem, jako żeby nie było podciągnięte pod reklamę 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.