szirina Napisano Styczeń 22, 2019 Napisano Styczeń 22, 2019 Od roku staram się z mężem o dziecko. ubiegły rok przez to był dla nas a szczególnie dla mnie bardzo ciężki. Przetrzepałam całe forum wyliczając swoje cyferki. Wiem że mam wibracje niestandardową 11 nie wiem w końcu czy jestem 2 czy 11 ciężko mi się połapać w tym. Szukam odpowiedzi na jedno moje pytanie...... czy będziemy mieli dziecko ? nie chce wiedzieć ile kiedy itp, tylko czy tak czy nie ...... zupełnie mi to wystarczy ..... moja głowa nie jest przez to spokojna ciągle szukam odpowiedzi ..... prosiłam nawet w modlitwie o odpowiedź na to pytanie. czy poprzez numerologie jestem w stanie uzyskać taką odpowiedź ? moja dat ur 28.03.1987 męża 31.01.1982 Cytuj
BarbaRe Napisano Maj 11, 2021 Napisano Maj 11, 2021 Numerologia nie służy do odpowiedzi na takie pytania. Co do wibracji jesteś 2/11 (11 sumuje się dodając 1+1), jest to wibracja mistrzowska. Możesz o niej poczytać na tej stronie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.