szirina Napisano Styczeń 22, 2019 Napisano Styczeń 22, 2019 Kiedyś miałam piękny sen. najszczęśliwsze wspomnienie z dzieciństwa to lato spędzane u moich dziadków. ogród dziadka na wsi słonce i bzyczące muchy. śniło mi się ze jestem znów dzieckiem i widzę dziadka który idzie w moją stronę. podchodzę do niego i nagle staje się dorosłą kobietą. Pytam dziadka czy mogę się przytulić. zaśmiał się tylko i powiedział że tak. Przytuliłam go. czułam jego ciepło sadełko na plecach kości. pytam go jak to możliwe że ciebie czuję przecież tu umarłeś. płakałam ... on tylko się smiał.... mówię do niego "tęsknie dziadku" on tylko się śmiał. Sen się skończył a ja obudziłam się o 7 rano TAK WYSPANA jakbym spała 24 godziny. i te dziwne ciepłe uczucie .... Myślicie że dziadek chciał mi coś powiedzieć ? Cytuj
timoov Napisano Luty 19, 2023 Napisano Luty 19, 2023 Często śnią mi się zmarli wstający z trumny. Przeważnie potem ktoś z rodziny choruje Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.