smutna32sa Napisano Luty 12, 2019 Napisano Luty 12, 2019 Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy można jakoś domowymi sposobami sprawdzić czy ktoś nie rzucił złego uroku. Od zawsze miałam pecha w życiu, nic mi się nie układa po mojej myśli, nie mogę znaleźć przyjaciół ani partnera pomimo moich starań i chęci. Cytuj
Syrena Napisano Luty 18, 2019 Napisano Luty 18, 2019 Dnia 12.02.2019 o 09:11, smutna32sa napisał: Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy można jakoś domowymi sposobami sprawdzić czy ktoś nie rzucił złego uroku. Od zawsze miałam pecha w życiu, nic mi się nie układa po mojej myśli, nie mogę znaleźć przyjaciół ani partnera pomimo moich starań i chęci. A jakie są Twoje starania i chęci? Już gdzieś Ci pisałam, Przeanalizowałaś najpierw siebie? Być może robisz coś nawet nie świadomie co odpycha tych ludzi od Ciebie. Zawsze warto najpierw zastanowić się czy we mnie nie ma problemu, w jakiej sytuacji ludzie się odwracają (być może popełniasz jakiś jeden błąd za każdym razem), co mogę zrobić jeszcze, żeby ta sytuacja się zmieniła. Uważam też, że sama się zaprogramiwałaś na taki stan rzeczy, na smutek, na cierpienie. Sytuacja może być "prostsza" niż analizowanie klątw i uroków. 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.