traszka Napisano Luty 20, 2022 Napisano Luty 20, 2022 We wspólnym portrecie z nowo poznanym panem mam Umiarkowanie w głównym problemie na pozycji 4. W ogóle Umiarkowanie tam się jeszcze przewija, co to może oznaczać? Znam jeszcze dwie osoby, z którymi mam Umiarkowanie w problemie i naprawdę ciężko powiedzieć bo jedna z tych osób bardzo mnie lubi, a druga ma jakieś obiekcje do mojej pracy, ale prywatnie też mnie lubi, więc ciężko zrozumieć na czym polega ten problem bo jest troszkę dla mnie mało zauważalny... 1 Cytuj
Egeria Napisano Marzec 5, 2022 Napisano Marzec 5, 2022 Jeśli Umiarkowanie pojawia się u Ciebie w rozkładach na pozycji problemu, to po prostu poszukaj negatywnej interpretacji tej karty. Tutaj może chodzić o jakieś drobne nieporozumienia, niecierpliwość, niemożność natychmiastowego zrozumienia drugiej osoby, jednak nie znaczy ona nic co mogłoby prowadzić do otwartego konfliktu, bo ogólnie nawet w odwrotnym położeniu ta karta jest łagodna w wydźwięku. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
traszka Napisano Marzec 11, 2022 Autor Napisano Marzec 11, 2022 Dziękuję Ci, masz rację zawsze w relacjach z problemem Umiarkowania są takie malutkie nieporozumienia, najczęściej nie rozumiem w pierwszej chwili co osoba ma na myśli, jakoś nie potrafię się domyślić, ale to też może być ciekawe bo zależy jak się do tego podejdzie - te osoby właśnie mnie nie nudzą tylko zaskakują, więc chyba to jest przewrotna i nie taka zła karta :) 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.