Skocz do zawartości

Sprawdź godzinę - wróżba

Polecane posty

Napisano

Hm u mnie wyszło 9, i zgadzam się z tym.  <haha2>chociaż do cierpliwych nie należę,

"Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"

Napisano

ciekawe- kieruj sie sercem- to staram sie robic- ale z tym egoizmem to troszke przesadzone - tak mi sie wydaje :)

• 2 months later...
Napisano

5 Jowisz na ten moment najlepsza rada :)

"Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"

• 2 months later...
Napisano

Mam pytanie Jeżeli jest godzina 12 w nocy to bierzemy pod uwagę 24:00 czy 00:00 ?

Dziękuję :)

Napisano
Mam pytanie Jeżeli jest godzina 12 w nocy to bierzemy pod uwagę 24:00 czy 00:00 ?

Ja myślę że tą godzinę którą wskazuje Twój zegar, najlepiej to wg mnie taki elektroniczny jest mieć, nie ten wskazówkowy.

Napisano

Mnie wychodzi albo intuicja albo że mam kierować się sercem....zobaczymy:)

Napisano

Ja uważam że 12, bo nawet nie ma opisu do 24.

Napisano

Ja uważam że 12, bo nawet nie ma opisu do 24.

Gdyby była 12 w południe to się zgodzę, ale było po 12 w nocy.

Pozdrawiam

Napisano

Ja rozumiem to tak:

jeżeli jest godzina 12.00 w południe = 12

godziny 00:00 , Ismena nie uwzględniła w swoich wróżbach, więc zamieniłabym to na godzinę 24.00 ,

2+ 4 = 6

A może w godzinie 00:00 nie dane jest nam poznać odpowiedzi??? <krzyk>

Ismeno jak Ty to widzisz?

,,Gdyby była 12 w południe to się zgodzę, ale było po 12 w nocy"" - Joanno , w elektronicznych zegarkach nie ma godziny 24:25 , tylko jest 00:25 dlatego sume takich cyfr powinnaś brać pod uwagę. :)

Jeżeli sie mylę to proszę mnie poprawić. :)

PS

ha ..ha.. ha... ale z cytowaniem, to mam chyba problem.. <bezradny><bezradny><bezradny> obiecuje, że się nauczę, metodą prób i błędów <haha2><haha2><haha2><stres>

• 4 weeks later...
Napisano

11. Węzeł Księżycowy – oddziel ziarno od plew

Nie każdą okazję trzeba od razu wykorzystać. Najpierw zbadaj, czy to, co wydaje się zachęcające, nie jest takim jedynie z pozoru. I odwrotnie: niektóre, wydawałoby się, niesprzyjające okoliczności mogą wyjść ci na dobre.

<myśli>

to ostatnie zdanie, oj tak...

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
Napisano

W pewnym sensie sprawdz się :) fajna zabawa ;) na jedno pytanie 10 - nic na siłę, a na drugie później zadane 9 - poczekaj na odpowiedni czas. 

Napisano

W pewnym sensie sprawdz się :) fajna zabawa ;) na jedno pytanie 10 - nic na siłę, a na drugie później zadane 9 - poczekaj na odpowiedni czas. 

• 3 weeks later...
Napisano

Ciekawa jestem jak się moja wróżba odniesie do realnej sytuacji :)

• 5 years later...
  • 6 months later...
Napisano

Z tego by wychodziło, że najpierw muszę sprawdzić więcej informacji. Dziękuję! Takiej odpowiedzi potrzebowałam 

11. Węzeł Księżycowy – oddziel ziarno od plew

Nie każdą okazję trzeba od razu wykorzystać. Najpierw zbadaj, czy to, co wydaje się zachęcające, nie jest takim jedynie z pozoru. I odwrotnie: niektóre, wydawałoby się, niesprzyjające okoliczności mogą wyjść ci na dobre.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...