Gość Napisano Lipiec 31, 2014 Napisano Lipiec 31, 2014 Pierwsze na myśl przyszły mi brokuły i brukselka Czy masz w domu książkę kucharską? Cytuj
Karolina Napisano Lipiec 31, 2014 Napisano Lipiec 31, 2014 nie:) Czy masz w doniczkach świeże zioła? Cytuj
penelope Napisano Sierpień 5, 2014 Napisano Sierpień 5, 2014 Nie mam. Czy masz drugie imię? Cytuj If you have an ugly heart you're ugly
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 5, 2014 Napisano Sierpień 5, 2014 tak, mam\ czy masz długie włosy? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 7, 2014 Napisano Sierpień 7, 2014 nie mam czy masz kolczyki w uszach? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Ismena Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Napisano Sierpień 7, 2014 tak, mam czy masz w domu akwarium z rybkami? Cytuj
Margita Napisano Sierpień 7, 2014 Napisano Sierpień 7, 2014 Nie, nie mam Czy masz ogródek przy domu? Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 9, 2014 Napisano Sierpień 9, 2014 nie,nie mam czy masz długą szyję? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Carlos Napisano Sierpień 15, 2014 Napisano Sierpień 15, 2014 tak a czy masz moze czerwona sukienke? Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 16, 2014 Napisano Sierpień 16, 2014 tak,mam Czy masz swoją ulubioną piosenkę? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Nadia Napisano Sierpień 17, 2014 Napisano Sierpień 17, 2014 tak czy masz pamiatki z dziecinstwa? Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 18, 2014 Napisano Sierpień 18, 2014 tak,mam czy masz ciekawą pracę? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Gość Napisano Sierpień 21, 2014 Napisano Sierpień 21, 2014 raczej nie, z tego co pamiętam Czy masz swój ulubiony kubek? Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Napisano Sierpień 23, 2014 tak czy masz zrobioną mapę marzeń? Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Napisano Sierpień 27, 2014 Tak Czy masz miłe wspomnienia z tegorocznych wakacji? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.